Mesin Penyemprot Basah Kab

Katrangan singkat:

Engine lan motor sistem daya dual, drive hydraulic kebak.Gunakake tenaga listrik kanggo kerja, nyuda emisi knalpot lan polusi swara, lan nyuda biaya konstruksi;daya sasis bisa digunakake kanggo tumindak darurat, lan kabeh tumindak bisa dilakokno saka ngalih daya sasis.Aplikasi kuwat, operasi trep, pangopènan prasaja lan safety dhuwur.


Detail Produk

Detail Produk

Engine lan motor sistem daya dual, drive hydraulic kebak.Gunakake tenaga listrik kanggo kerja, nyuda emisi knalpot lan polusi swara, lan nyuda biaya konstruksi;daya sasis bisa digunakake kanggo tumindak darurat, lan kabeh tumindak bisa dilakokno saka ngalih daya sasis.Aplikasi kuwat, operasi trep, pangopènan prasaja lan safety dhuwur.

Deskripsi Produksi

1. Dilengkapi boom lempitan, dhuwur semprotan maksimum 17.5m, dawa semprotan maksimum 15.2m lan jembaré semprotan maksimum 30.5m.Ruang lingkup konstruksi paling gedhe ing China.

2. Sistem tenaga ganda mesin lan motor, drive hidrolik kanthi lengkap.Gunakake tenaga listrik kanggo kerja, nyuda emisi knalpot lan polusi swara, lan nyuda biaya konstruksi;daya sasis bisa digunakake kanggo tumindak darurat, lan kabeh tumindak bisa dilakokno saka ngalih daya sasis.Aplikasi kuwat, operasi trep, pangopènan prasaja lan safety dhuwur.

3. Iku adopts hydraulic dobel-bridge drive lengkap lan papat-wheel setir lumampah chassis, karo radius ngowahi cilik, wedge-shaped lan Horoscope lumampah, mobilitas dhuwur lan kinerja kontrol.Kabin bisa diputer 180° lan bisa dioperasikake maju lan mundur.

4. Dilengkapi sistem pumping piston efisiensi dhuwur, volume injeksi maksimum bisa tekan 30m3 / h;

5. Ing dosis cepet-setelan otomatis diatur ing wektu nyata miturut pamindahan pumping, lan jumlah sing nyawiji umume 3 ~ 5%, kang nyuda konsumsi saka agen cepet-setting lan nyuda biaya construction;

6. Bisa ketemu penggalian full-bagean saka siji-trek railway, pindho trek railway, Expressway, railway kacepetan dhuwur, etc., uga loro-langkah lan telung langkah excavation.Invert uga bisa ditangani kanthi bebas lan ruang lingkup konstruksi amba;

7. Piranti proteksi safety humanized swara swara lan weker, operasi trep lan luwih aman;

8. Low rebound, kurang bledug lan kualitas construction dhuwur.

Parameter teknis

Daya kompresor udara 75kw
Volume knalpot 10m³ / min
Tekanan knalpot kerja 10 bar
Parameter sistem akselerator
Mode drive Penggerak roda papat
Tekanan maksimum akselerator 20 bar
Pamindahan maksimum teoritis saka akselerator 14.4L/min
Volume tank agen akselerasi 1000L
Paramèter sasis
Model sasis Sasis engineering digawe dhewe
Wheelbase 4400 mm
Trek poros ngarep 2341 mm
Trek poros mburi 2341 mm
kacepetan travel maksimum 20 km/j
Radius puteran minimal 2,4m nang, 5,72m njaba
Gelar climbing maksimal 20°
Reresik lemah minimal 400 mm
Jarak rem 5m (20km/j)
Parameter manipulator
Dhuwur semprotan -8,5m~+17,3m
Jembare semprotan ± 15,5m
Sudut pitch boom +60°-23°
Sudut pitch lengen +30°-60°
Sudut putar boom 290°
Sudut ayunan kiwa lan tengen lengen telung bagean -180°-60°
Teleskopik boom 2000 mm
Teleskopik lengan 2300 mm
Rotasi aksial saka wadhah nozzle 360°
Nozzle kursi axial swing 240°
Nyikat sudut defleksi nozzle
8° × 360° terus-terusan tanpa wates

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita