Pitakonan

R & D lan desain

Apa personel R&D sampeyan?Kualifikasi apa sampeyan duwe?

Lianggong design dept wis luwih saka 20 engineers.Kabeh padha duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing sistem formwork.

Apa ide pangembangan produk sampeyan?

Lianggong nduweni komitmen kanggo ngoptimalake desain skema, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi desain lan kutipan sing paling apik lan paling gampang.

Apa prinsip desain produk sampeyan?

Kita bakal ngetung kapasitas kanggo njamin safety lan penak.

Apa sampeyan bisa nggawa logo pelanggan?

ya wis.

Sepira kerepe sampeyan nganyari produk?

Liagong riset produk anyar kanggo gawe marem customer kita.

Apa bedane produk sampeyan ing antarane kanca-kanca?

Produk Liagong bisa nanggung kapasitas luwih akeh lan perakitan luwih gampang.

Apa bahan khusus produk sampeyan?

Lianggong nduweni macem-macem bahan.Baja, kayu, plastik, aluminium lan liya-liyane.

Suwene suwene kanggo ngembangake cetakan sampeyan?

Desain gambar bakal njupuk babagan 2-3 dina lan produksi bakal njupuk bab 15 ~ 30 dina, produk beda mbutuhake wektu produksi beda.

Teknik

Sertifikasi apa perusahaan sampeyan wis lulus?

CE, ISO lan liya-liyane.

Pelanggan endi sing perusahaan sampeyan wis lulus pemeriksaan pabrik?

Lianggong duwe akeh pelanggan ing saindenging jagad, kayata Timur Tengah, Eropa, Asia Tenggara lan liya-liyane.

Apa jenis keamanan sing dibutuhake produk sampeyan?

Kita ningkatake kualitas produk kanggo njamin keamanan konstruksi.

tuku

Apa sistem tuku sampeyan?

Kita duwe departemen tuku profesional sing bisa njamin kualitas bahan mentah.

Apa standar supplier perusahaan sampeyan?

Lianggong bakal tuku bahan mentah kanthi ketat miturut standar internasional

Produksi

Suwene cetakan sampeyan bisa normal?

Umume produk kita digawe saka baja, saengga bisa digunakake luwih saka 5 taun.Pangopènan rutin njamin prodhuk ora teyeng.

Apa proses produksi sampeyan?

Miwiti produksi sawise nampa pembayaran advance.

Suwene wektu pangiriman normal produk sampeyan?

Wektu produksi kita umume 15-30 dina, wektu tartamtu gumantung saka spesifikasi lan jumlah produk.

Apa ana jumlah pesenan minimal kanggo produk sampeyan?

Lianggong wis ora MOQ ing paling produk.

Sepira gedhene perusahaan sampeyan?

Kita duwe luwih saka 500 karyawan ing Lianggong.

Kontrol kualitas

Apa proses kualitas sampeyan?

Lianggong nduweni pemeriksaan kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk Lianggong.

produk

Suwene umur layanan produk sampeyan?

Produk baja bisa digunakake luwih saka 5 taun.

Apa kategori spesifik produk perusahaan sampeyan?

Kita duwe kabeh sistem formwork sing bisa ditrapake kanggo solusi sing beda.Contone, produk kita bisa digunakake ing Bridge, bangunan, tank, Tunnel, Dam, LNG lan sapiturute.

Carane bayar

Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

L/C, TT

Marketing lan Brand

Kanggo wong lan pasar apa produk sampeyan cocog?

Produk Lianggong cocok kanggo Konstruksi Jalan Raya, Kereta Api, Jembatan.

Apa perusahaan sampeyan duwe merek dhewe?

Liagong duwe merek dhewe, kita duwe pelanggan ing saindenging jagad.

Negara lan wilayah ngendi produk sampeyan diekspor?

Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa lan liya-liyane.

Apa produk sampeyan duwe kaluwihan biaya-efektif?Apa iku?

Lianggong bisa nyuplai gambar blanja lan gambar perakitan kanggo para pelanggan lan ngatur insinyur kanggo mbantu ing situs yen perlu.

Apa wilayah pasar utama sampeyan?

Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa lan liya-liyane.

Apa saluran ing ngendi perusahaan sampeyan ngembangake pelanggan?

Liagong duwe situs web dhewe, kita uga duwe MIC, Ali lan liya-liyane.

Apa sampeyan duwe merek dhewe?

ya wis.

Apa perusahaan sampeyan bakal melu pameran kasebut?Apa padha

ya wis.IndoBuildTech Expo, pameran Dubai Big 5 lan liya-liyane.

Interaksi Pribadi

Apa jam kantor sampeyan?

Wektu kerja Lianggo wiwit jam 8 nganti jam 5 sore.Miturut cara, liyane wektu kita uga bakal nggunakake whatsapp lan wechat, supaya kita bakal reply sampeyan cepet yen takon kita.

Layanan

Apa pandhuan kanggo nggunakake produk sampeyan?

Yen sampeyan pisanan nggunakake produk Lianggong, kita bakal ngatur insinyur kanggo mbantu sampeyan ing situs sampeyan.Yen sampeyan kenal karo produk kita, kita bakal nyedhiyakake gambar blanja lan gambar perakitan sing rinci kanggo mbantu sampeyan.

Kepiye perusahaan sampeyan nyedhiyakake layanan sawise-sale?Apa ana kantor utawa gudang ing luar negeri?

Lianggong duwe tim sawise-sale profesional kanggo ngatasi kabeh masalah pelanggan.Liagong duwe cabang ing Indonesia, UAE lan Kuwait.Kita uga duwe toko ing UAE.

Apa alat komunikasi online sing sampeyan duwe?

Sampeyan bisa kontak karo kita liwat wechat, whatsapp, facebook, linkin lan etc.

Perusahaan lan Tim

Apa riwayat pangembangan spesifik perusahaan sampeyan?

Ing 2009, Jiangsu Lianggong Architecture Template Co., Ltd. didegaké ing Nanjing.

Ing 2010, Yancheng Lianggong Formwork Co., Ltd. diadegaké lan mlebu pasar jaban rangkah.

Ing 2012, perusahaan wis dadi pathokan industri, lan akeh merek wis nggawe kemitraan strategis karo perusahaan kita.

Ing taun 2017, kanthi ekspansi bisnis pasar luar negeri, Yancheng Lianggong Trading Company Co., Ltd. lan Indonesia Cabang Lianggong diadegake.

Ing 2021, kita bakal terus maju kanthi beban gedhe lan nyetel pathokan ing industri kasebut.

Kepiye peringkat produk sampeyan ing industri?

Lianggong wis dadi patokan industri, lan akeh merek wis nggawe kemitraan strategis karo perusahaan kita.

Apa sifat perusahaan sampeyan?

Produsen lan perusahaan dagang.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?