Troli

  • Trolley Hidrolik Linning Trolley

    Trolley Hidrolik Linning Trolley

    Dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita dhewe, troli lapisan trowongan hidrolik minangka sistem sing cocog kanggo lapisan bekisting saka trowongan sepur lan dalan gedhe.

  • Mesin Penyemprot Basah Kab

    Mesin Penyemprot Basah Kab

    Engine lan motor sistem daya dual, drive hydraulic kebak.Gunakake tenaga listrik kanggo kerja, nyuda emisi knalpot lan polusi swara, lan nyuda biaya konstruksi;daya sasis bisa digunakake kanggo tumindak darurat, lan kabeh tumindak bisa dilakokno saka ngalih daya sasis.Aplikasi kuwat, operasi trep, pangopènan prasaja lan safety dhuwur.

  • Troli Galeri Pipa

    Troli Galeri Pipa

    Troli galeri pipa minangka terowongan sing dibangun ing njero lemah ing sawijining kutha, nggabungake macem-macem galeri pipa teknik kayata tenaga listrik, telekomunikasi, gas, pasokan panas lan banyu lan sistem got.Ana port inspeksi khusus, ngangkat port lan sistem ngawasi, lan planning, desain, construction lan Manajemen kanggo kabèh sistem wis consolidated lan dipun ginakaken.

  • Pemasangan Arch Car

    Pemasangan Arch Car

    Kendaraan instalasi lengkungan kasusun saka sasis mobil, outrigger ngarep lan mburi, sub-frame, meja geser, lengen mekanik, platform kerja, manipulator, lengen tambahan, hoist hidrolik, lsp.

  • Rock Drill

    Rock Drill

    Ing taun-taun pungkasan, amarga unit konstruksi penting banget kanggo safety, kualitas, lan wektu konstruksi proyek, metode pengeboran lan penggalian tradisional ora bisa nyukupi syarat konstruksi.

  • Waterproof Papan lan Rebar Work Trolley

    Waterproof Papan lan Rebar Work Trolley

    Papan anti banyu / troli kerja Rebar minangka proses penting ing operasi trowongan.Saiki, karya manual kanthi bangku sing prasaja umume digunakake, kanthi mekanisasi kurang lan akeh kekurangan.

  • Formwork Trowongan

    Formwork Trowongan

    Formwork Tunnel minangka jinis gabungan formwork, sing nggabungake formwork tembok cast-in-place lan formwork saka lantai cast-in-place ing basis saka construction saka formwork gedhe, supaya minangka kanggo ndhukung formwork sapisan, dasi. bar baja sapisan, lan pour tembok lan formwork menyang wangun bebarengan ing wektu sing padha.Amarga wujud ekstra formwork iki kaya trowongan persegi panjang, diarani formwork trowongan.