Aksesoris

  • Film Ngadhepi Plywood

    Film Ngadhepi Plywood

    Plywood utamane nyakup plywood birch, plywood kayu atos lan plywood poplar, lan bisa pas menyang panel kanggo akeh sistem formwork, contone, sistem bekisting baja, sistem bekisting sisih siji, sistem bekisting balok kayu, sistem bekisting props baja, sistem bekisting perancah, etc… Iku ekonomi lan praktis kanggo construction konkrit pouring.

    LG plywood minangka produk plywood sing dilaminasi dening film resin fenolik polos sing diresapi kanthi ukuran lan kekandelan kanggo nyukupi syarat ketat standar internasional.

  • Papan Plastik PP Kab

    Papan Plastik PP Kab

    formwork bangunan kothong PP adopts diimpor resin engineering kinerja dhuwur minangka bahan dhasar, nambah aditif kimia kayata toughening, strengthening, weather bukti, anti-tuwa, lan geni bukti, etc.

  • Plywood Ngadhepi Plastik

    Plywood Ngadhepi Plastik

    Plywood sing diadhepi plastik minangka panel lapisan tembok sing dilapisi kualitas dhuwur kanggo pangguna pungkasan sing butuh bahan permukaan sing apik.Iki minangka bahan hiasan sing cocog kanggo macem-macem kabutuhan industri transportasi lan konstruksi.

  • Tie Rod

    Tie Rod

    Formwork tie rod performs minangka anggota paling penting ing sistem rod dasi, fastening panel formwork.Biasane digunakake bebarengan karo kacang wing, piring waler, mandeg banyu, etc. Uga wis enbeded ing beton digunakake minangka bagéan ilang.

  • Kacang Wing

    Kacang Wing

    The Flanged Wing Nut kasedhiya ing diameteripun beda.Kanthi pedestal sing luwih gedhe, ngidini beban langsung ing walings.
    Sampeyan bisa ngaco utawa ngeculake nggunakake kunci heksagon, bar benang utawa palu.