Pemasangan Arch Car

Katrangan singkat:

Kendaraan instalasi lengkungan kasusun saka sasis mobil, outrigger ngarep lan mburi, sub-frame, meja geser, lengen mekanik, platform kerja, manipulator, lengen tambahan, hoist hidrolik, lsp.


Detail Produk

Detail Produk

Kendaraan instalasi lengkungan kasusun saka sasis mobil, outriggers ngarep lan mburi, sub-pigura, meja geser, lengen mekanik, platform kerja, manipulator, lengen tambahan, hoist hidrolik, lan liya-liyane. Struktur kasebut prasaja, katon apik lan apik. atmosfer, kacepetan nyopir sasis mobil bisa tekan 80KM / H, mobilitas fleksibel, lan transisi trep.Siji piranti bisa njupuk menyang akun macem-macem aspek, ngurangi investasi peralatan, nggunakake daya sasis mobil nalika digunakake, ora ana sambungan external dibutuhake Power Supply, kacepetan instalasi peralatan cepet, dilengkapi karo loro tangan robot, amba Jarak maksimum saka lengen robot bisa tekan. 78 derajat, stroke teleskop yaiku 5m, lan jarak geser maju lan mundur sakabèhé bisa tekan 3.9m.Bisa diinstal kanthi cepet ing lengkungan langkah.

Karakteristik

Keamanan:Dilengkapi karo rong lengen robot lan rong platform kerja, para pekerja adoh saka tangan, lan lingkungan kerja luwih aman;

Ngirit tenaga:mung 4 wong bisa ngrampungake instalasi pigura baja lan bolong baja mbikak siji Piece saka peralatan, nyimpen 2-3 wong;

Ngirit dhuwit:sasis mobil iku fleksibel lan fleksibel, siji piranti bisa njupuk care saka macem-macem aspèk, ngurangi investasi peralatan;

Efisiensi dhuwur:construction mechanized mbenakake efficiency karya, lan mung njupuk 30-40 menit kanggo nginstal arch siji, kang nyepetake siklus proses;

Langkah-langkah Konstruksi Loro

1. Peralatan ing panggonan

2. Lengkungan sambungan lemah

3. Lengen tengen ngangkat lengkungan pisanan

4. Angkat lengen kiwa, lengkungan pisanan

5. Aerial docking arch

6. Ikatan longitudinal

7. Angkat lengen tengen, lengkungan kapindho

8. Angkat lengen kiwa, lengkungan kapindho

9. Aerial docking arch

10. Tulangan las lan bolong baja

11. Ninggalake situs kanthi cepet sawise pambangunan

Langkah-langkah Konstruksi Telung Langkah

1. Peralatan ing panggonan

2. Pasang lengkungan tembok sisih langkah ngisor

3. Pasang lengkungan tembok sisih tengah

4. Pasang lengkungan ndhuwur langkah ndhuwur

5. Ninggalake situs kanthi cepet sawise pambangunan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk