layanan

babagan awake dhewe

Lianggong Formwork Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan bekisting lan scaffolding terkemuka sing berkantor pusat ing Kutha Nanjing, China, kanthi pabrik-pabrik sing ana ing Zona Pengembangan Ekonomi Jianhu ing Kota Yancheng, Provinsi Jiangsu.Minangka perusahaan mapan ing lapangan bekisting konstruksi, Lianggong wis pengabdian dhewe lan khusus ing bekisting lan scaffolding riset, pembangunan, manufaktur, lan layanan tenaga kerja.

ndeleng liyane
  • 0

    Taun Madeg

  • 0

    proyek rampung

  • 400

    kontraktor sing ditunjuk

  • 0

    Penghargaan Menang

produk

Proyek

Kereta Api Jakarta-Bandung
Kereta Api Jakarta-Bandung
Lokasi: Indonesia
Jeneng Proyek: Kereta Api Jakarta-Bandung
Sistem Formwork: Trolley Lining Tunnel Hidrolik;
Proyek Akademi Militer Ali Al-Sabah
Proyek Akademi Militer Ali Al-Sabah
Lokasi: Kuwait
Jeneng Proyek: Proyek Akademi Militer Ali Al-Sabah
Sistem Bekisting: Bekisting Dinding;Formwork kolom;Tabel Formwork;Sistem Ringlock Shoring;Bekisting Rangka Baja;
Bengbu Landscape Tower
Bengbu Landscape Tower
Lokasi: Bengbu, China
Jeneng Proyek: Bengbu Landscape Tower
Sistem Bekisting: Layar Proteksi
Jembatan Aojiang No.6
Jembatan Aojiang No.6
Lokasi: Wenzhou, China
Jeneng Proyek: Aojiang No.6 Bridge
Sistem Bekisting: Bekisting Arced sing bisa diatur;Sistem Climbing
Jembatan Jalur Ganda Caijiagou
Jembatan Jalur Ganda Caijiagou
Lokasi: Songyuan, China
Jeneng Proyek: Caijiagou Double Line Bridge
Sistem Bekisting: Sistem Climbing
Jembatan Fanhegang
Jembatan Fanhegang
Lokasi: Gangdong, China
Jeneng Proyek: Jembatan Fanhegang
Sistem Bekisting: Sistem Climbing;Luwes Arced Formwork
Waduk Chalsen
Waduk Chalsen
Lokasi: Neimenggu, China
Jeneng Proyek: Waduk Chaersen
Sistem Bekisting: Bekisting Kayu Balok;Sistem Climbing;Sistem Scaffolding Shoring
Gedung Apartemen Aljazair
Gedung Apartemen Aljazair
Panggonan: Aljazair
Jeneng Proyek: Gedung Apartemen Algeria
Sistem Bekisting: Bekisting Tunnel
Bekisting Aluminium
Bekisting Aluminium
Lokasi: Jiangsu, China.
Sistem Bekisting: Sistem Bekisting Aluminium

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

pitakonan kanggo pricelist

klien

  • 1 (5)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 4 (2)
  • 4 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)