layanan

babagan kita

Lianggong Formwork Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan formwork lan perancah utama sing duweke kantor pusat ing Kutha Nanjing, China, lan pabrik-pabrik kasebut ana ing Zona Pembangunan Ekonomi Jianhu Kota Yancheng, Provinsi Jiangsu. Minangka perusahaan sing wis mapan ing lapangan formwork konstruksi, Lianggong wis nyedhiyakake dhiri lan khusus kanggo riset, pengembangan, manufaktur, lan layanan tenaga kerja.

ndeleng liyane
  • 0

    Taun Madeg

  • 0

    proyek rampung

  • 400

    kontraktor ditunjuk

  • 0

    Penghargaan Menang

produk

Proyek

Jakarta-Bandung High Speed Railway
Kereta Api Berkecepatan Tinggi Jakarta-Bandung
Lokasi: Indonesia
Jeneng Proyek: Kereta Api Berkecepatan Tinggi Jakarta-Bandung
Sistem formwork: Troli Troli Linning Tunnel;
Ali Al-Sabah Military Academy Project
Proyek Akademi Militer Ali Al-Sabah
Lokasig: Kuwait
Jeneng Proyek: Proyek Akademi Militer Ali Al-Sabah
Sistem formwork: Formwork tembok; Formwork kolom; Tabel formwork; Sistem perhiasan ringlock; Formwork bingkai baja;
Bengbu Landscape Tower
Menara Lansekap Bengbu
Lokasi: Bengbu, China
Jeneng proyek: Menara Lansekap Bengbu
Sistem formwork: Layar Proteksi
Aojiang No.6 Bridge
Jembatan Aojiang No.6
Lokasi: Wenzhou, China
Jeneng proyek: Jembatan Aojiang No.6
Sistem formwork: Formwork Arteri sing Luwes; Sistem pendakian
Caijiagou Double Line Bridge
Caijiagou Bridge Double Bridge
Lokasi: Songyuan, China
Jeneng proyek: Jembatan Gandha Caijiagou
Sistem formwork: Sistem pendakian
Fanhegang Bridge
Jembatan Fanhegang
Lokasi: Gangdong, China
Jeneng proyek: Jembatan Fanhegang
Sistem formwork: Sistem pendakian; Formwork Arced sing bisa diatur
Chalsen Reservoir
Wadhuk Chalsen
Lokasi: Neimenggu, China
Jeneng proyek: Wadhuk Chaersen
Sistem formwork: Formwork balok kayu; Sistem pendakian; Sistem perapian perancah
Algeria Apartment Building
Bangunan Apartemen Algeria
Lokasi: Algeria
Jeneng Proyek: Bangunan Apartemen Algeria
Sistem formwork: Formulir Tunnel
Aluminium Formwork
Formwork Aluminium
Lokasi: Jiangsu, China.
Sistem formwork: Sistem Aluminium Formwork

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

priksaan kanggo pricelist

klien

  • 1 (5)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)
  • 1 (2)
  • 1 (3)
  • 1 (4)
  • 4 (2)
  • 4 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (1)
  • 1 (2)