Hydraulic Auto Climbing Formwork

Katrangan singkat:

Sistem bekisting hidrolik otomatis (ACS) yaiku sistem bekisting self-climbing sing dipasang ing tembok, sing didhukung dening sistem angkat hidrolik dhewe.Sistem formwork (ACS) kalebu silinder hidrolik, komutator ndhuwur lan ngisor, sing bisa ngalih daya angkat ing krenjang utama utawa rel panjat.


Detail Produk

Detail Produk

Sistem bekisting hidrolik otomatis (ACS) yaiku sistem bekisting self-climbing sing dipasang ing tembok, sing didhukung dening sistem angkat hidrolik dhewe.Sistem formwork (ACS) kalebu silinder hidrolik, komutator ndhuwur lan ngisor, sing bisa ngalih daya angkat ing krenjang utama utawa rel panjat.Kanthi daya dening sistem hidrolik, krenjang utama lan rel climbing bisa menek mungguh.Mula, sistem pendakian otomatis hidraulik (ACS) lengkap menek ajeg tanpa crane.Ora ana piranti angkat liyane sing dibutuhake nalika nggunakake formwork pendakian otomatis hidrolik, sing duwe kaluwihan gampang dioperasikake, cepet lan aman ing proses pendakian.ACS minangka sistem bekisting pilihan pisanan kanggo konstruksi menara lan jembatan sing dhuwur.

Karakteristik

1.Hydraulic auto-climbing formwork bisa menek minangka pesawat lengkap utawa individu.Proses pendakian ajeg, sinkron lan aman.

2.Kurung sistem formwork climbing otomatis ora bakal dismantled nganti periode construction rampung, saéngga nyimpen papan kanggo situs lan Nyingkiri karusakan kanggo formwork, utamané kanggo panel.

3. Iku menehi kabeh-babak platform operasi.Kontraktor ora perlu nyiyapake platform operasi liyane, saéngga ngirit biaya bahan lan tenaga kerja, lan nambah safety

4. Kesalahan konstruksi struktur cilik.Minangka karya ing koreksi prasaja, kesalahan construction bisa ngilangi lantai dening lantai.

5. Kacepetan climbing saka sistem formwork cepet.Bisa nyepetake kabeh karya konstruksi (rata-rata 5 dina kanggo siji lantai).

6. Formwork bisa menek dhewe lan karya reresik bisa rampung ing situ, supaya nggunakake tower crane bakal nemen suda.

Rong jinis bekisting panjat otomatis hidrolik: HCB-100&HCB-120

1. Diagram struktur saka jinis brace diagonal

Indikator fungsi utama

1

1. Beban konstruksi:

Platform ndhuwur0,75KN / m²

Platform liyane: 1KN / m²

2. Hidrolik sing dikontrol sacara elektronik

sistem ngangkat

Stroke silinder: 300mm;

aliran stasiun pompa hidrolik: n×2 L/min, n iku jumlah kursi;

kacepetan mulet: bab 300mm / min;

Rated tikaman: 100KN & 120KN;

kesalahan sinkronisasi silinder pindho:20 mm

2. Diagram struktur saka jinis truss

Rangka komposit

truss kapisah

Indikator fungsi utama

1 (2)

1. Beban konstruksi:

Platform ndhuwur4KN/m²

Platform liyane: 1KN / m²

2. Hidrolik sing dikontrol sacara elektroniksistem ngangkat

Stroke silinder: 300mm;

aliran stasiun pompa hidrolik: n×2 L/min, n iku jumlah kursi;

kacepetan mulet: bab 300mm / min;

Rated tikaman: 100KN & 120KN;

kesalahan sinkronisasi silinder pindho:20 mm

Pambuka kanggo sistem hydraulic auto-climbing formwork

Sistem jangkar

Sistem jangkar yaiku sistem bantalan beban kabeh sistem bekisting.Iku kasusun saka tensile bolt, anchor shoe, climbing cone, dhuwur-kekuatan dasi rod lan anchor plate.Sistem jangkar dipérang dadi rong jinis: A lan B, sing bisa dipilih miturut syarat.

55

Sistem jangkar A

Tbolt ensile M42

Cimbing conthong M42 / 26.5

③Tie rod kekuatan dhuwur D26.5/L=300

Apiring nchor D26.5

Sistem jangkar B

Tbolt ensile M36

Climbing conthong M36/D20

③Tie rod kekuatan dhuwur D20/L=300

Apiring nchor D20

3. Komponen standar

Beban-bearingkrenjang

Krung bantalan beban

①Balok silang kanggo braket bantalan beban

②Penjepit diagonal kanggo braket bantalan beban

③Standar kanggo braket bantalan beban

④ Pin

Set retrusif

1

Majelis set retrusive

2

Retrusive tie-rod set

Set retrusif

1

Platform medium

2

①Balok salib kanggo platform medium

3

②Standar kanggo platform medium

4

③ Konektor kanggo standar

5

④ Pin

Set retrusif

Sepatu jangkar sing dipasang ing tembok

1

Piranti sing dipasang ing tembok

2

Pin bantalan

4

Pin pengaman

5

Kursi sing dipasang ing tembok (kiwa)

6

Kursi sing dipasang ing tembok (kanan)

Climbingrel

Déwan platform sing digantung

①Balok salib kanggo platform sing digantung

②Standar kanggo platform sing digantung

③Standar kanggo platform sing digantung

④ pin

Mora wae

Bagean standar waler utama

①Waler utama 1

②Waler utama 2

③Balok platform ndhuwur

④Penjepit diagonal kanggo waler utama

⑤Pin

Aksesories

Nyetel kursi

Klem flange

Waling-kanggo-kurung wadhah

Pin

Dijupuk metu alat kanggo climbing conthong

Jepit rambut

Pin kanggo waler utama

4. Sistem hidrolik

8

Sistem hidrolik kasusun saka komutator, sistem hidrolik lan piranti distribusi daya.

Komutator ndhuwur lan ngisor minangka komponen penting kanggo transmisi gaya antarane krenjang lan rel pendakian.Ngganti arah commutator bisa nyadari climbing pamilike saka krenjang lan climbing ril.

Majelis proses

①Pasang braket

②Pasang platform

③Bracket lifting

④Truss perakitan lan instalasi platform operasi

⑤Truss lan formwork ngangkat

Aplikasi Proyek

Shenyang Baoneng Global Financial Center

Shenyang Baoneng Global Financial Center

Jembatan Ou Bei

Jembatan Ou Bei


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita