Babagan awake dhewe

Lianggong Formwork Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan bekisting lan scaffolding terkemuka sing berkantor pusat ing Kutha Nanjing, China, kanthi pabrik-pabrik sing ana ing Zona Pengembangan Ekonomi Jianhu ing Kota Yancheng, Provinsi Jiangsu.Minangka perusahaan mapan ing lapangan bekisting konstruksi, Lianggong wis pengabdian dhewe lan khusus ing bekisting lan scaffolding riset, pembangunan, manufaktur, lan layanan tenaga kerja.

Sajrone taun-taun kerja keras wiwit taun 2010 dening kabeh karyawan perusahaan, Lianggong wis sukses ngirim lan ngladeni pirang-pirang proyek ing njero lan luar negeri, kayata jembatan, terowongan, pembangkit listrik, lan konstruksi industri & sipil.Produk utama Lianggong meliputi balok kayu H20, bekisting dinding dan kolom, bekisting plastik, braket satu sisi, bekisting panjat derek, sistem pendakian otomatis hidrolik, layar perlindungan lan platform bongkar muat, balok poros, bekisting meja, perancah ring-lock. lan menara tangga, cantilever mbentuk lelungan lan troli troli troli hidrolik, lsp.

Company utamané melu Manajemen lan technical personel wis akeh taun melu gedhe Bridges, trowongan, latar mburi construction engineering sipil, ing baris karo standar internasional ing domestik pisanan kanggo miwiti sistem formwork saka industrialisasi saka desain profesional, Pabrik, construction formwork specialized. konsep integrasi subcontracting, sistem formwork kanggo teknologi majeng Eropah lan proses Manufaktur diwasa domestik kanggo Uni efektif, kawangun pembangunan teknologi formwork diwasa lan standar, aplikasi lan sistem layanan, nemen Ngapikake perusahaan contracting construction domestik ing kemampuan integrasi teknologi engineering formwork, kanggo nambah kekuatan lan efisiensi komprehensif perusahaan kontraktor konstruksi domestik.

Nggunakke latar mburi technical kuwat lan KALUBÈRAN pengalaman engineering, lan tansah prewangan ing atine kanggo njaga biaya-efektifitas lan efficiency kanggo klien, Lianggong bakal terus dadi partner paling apik ing proyek apa wae wiwit wiwitan lan entuk gol sing luwih dhuwur lan luwih bebarengan.

Sertifikat

Pameran

Cabang-cabang

Kantor Indonesia

PT.Formwork Liang Gong Engineering Indonesia

Tambah:JL.Raya Pantai Indah Kapuk Komplek TOHO Blok A No. 8

Jakarta Utara - 14470

Telpon:6221 - 5596 5800

Fax:6221 - 5596 4812

Kontak:Yolie

Kantor Kuwait

SAMA CANADA General Trading and Contracting CO.

Tambah:Kuwait, Hawalli Blok 11 katiba Street Building 21 Lantai 10 Kantor 19

Telpon:+965 66269133

Kontak:Eric Chen

Cabang Siprus:

Tambah:1-11 Mnasiadou Street, Demokritos Building 4, 1065, Nicosia, Siprus

Kontak:Michael Shaylos

Email:michael@lianggongform.com