65 Bekisting Rangka Baja

Katrangan singkat:

65 Bekisting tembok rangka baja minangka sistem sing sistematis lan universal.Wulu khas sing bobot entheng lan kapasitas beban dhuwur.Kanthi clamp unik minangka konektor kanggo kabeh kombinasi, operasi mbentuk uncomplicated, shuttering-wektu cepet lan efficiency dhuwur kasil ngrambah.


Detail Produk

Detail Produk

111

Iki minangka sistem bekisting modular

Iku dumadi dening panel Formwrok lan Aksesoris.

Panel Bekisting: Rangka baja kayu lapis 15mm

Rangka baja: Q235B (GB/T700-2007)

Plywood: kayu atos kualitas dhuwur utawa Eucalyptus film ngadhepi construction plywood karo 15mm.

Tekanan beton: 90 kN/㎡

Jarak saka bolongan pangaturan yaiku 50mm.Iku minimal nyetel tambahan.

Segel bolongan sing ora digunakake ing lembaran bekisting panel Universal nganggo colokan R 20.

1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)

Desain kita sanadyanSIMPLE IS BEST,Mung 9 panel formwork ukuran biasa: 3000x1200;3000x950;3000x600;1200x1200;1200x950;1200x600;

600x1200;600x950;600x600;(Kaya gambar ing ngisor iki)

2 (2)
2 (1)

Kabar: Ing maks nyambut gawe ambane of siji tunggal panel kudu be kurang 150 mm tinimbang panel ambane.

  • Panel bisa disambungake menyang dhuwur lan jembar apa wae supaya cocog karo kabutuhan nyata ing papan kerja.
  • Cara nyetel dimensi kolom: (Bagian kolom)
3

Solusi tembok geser

4 (2)
4 (3)
4 (1)
5
3
4
6 (2)
6 (3)
6 (1)

Aksesoris Pengikat:

1. Coupler Kolom

Column coupler digunakake kanggo vertikal nyambung loro panel formwork, iku dumadi saka nyekel kunci lan nut disk.

1
2 (1)

Dianggo: Lebokake rod nyekel kunci kanggo nyetel bolongan,

7 (2)
7 (1)

Ngganti posisi coupler kolom kanthi nyetel bolongan, banjur 4 area surrond panel formwork bakal diganti ukuran.Kanggo cocog kanggo aplikasi kolom ukuran bagean beda.

2. Klem Standar

Clamp standar digunakake kanggo nyambungake panel twoformwork kanggo nggedhekake area formwork lan dhuwur.Iku ora mung digunakake kanggo nyambungake panel formwork, nanging uga digunakake kanggo nyambungake andha, caster, rebar regulator, iki desain multifungsi, supaya luwih penak ing jobsite.

1-128
1 (2)
8 (1)
8 (2)

3. Alignment coupler

11
1 (4)

Alignment coupler digunakake kanggonyambungake loro panel formwork, nanging uga nduweni fungsi selaras.Iku reinforcements saka klem standar ing sambungan.

Aksesori iki ngunci lan unfasten nggunakake palu cukup.Ningkatake efisiensi kerja, nyederhanakake kerja.

4. Tangga & Platform Kerja

22

Akses kerja kanggo tuang beton sing dipantau, fitur kaya ing ngisor iki:

Gunakake pipa baja normal minangka pegangan tinimbang desain sing digawe khusus.Njupuk kauntungan lengkap saka materi persis ing jobsite.

Gunakake clamp fasten padha (C-clamp) ing handrail lan plank logam, desain multifungsi.

Gunakake mode sambungan sing padha ing panel formwork lan tangga (kanthi clamp standar).Ayo andha bisa ngadeg lan obah kanthi cepet.

Sketsa platform kerja:

11 (2)
12

Komponen:

3-1: Standar

3-2 : Papan Logam

3-3: C-Clamp

Handrail nggunakake pipa baja biasa.

Beban layanan sing diidini: 1,5 kN / ㎡ (150kg/㎡)

Muat Kelas 2 kanggo EN 12811-1: 2003

5. Set Roda (Kastor)

111

Nggunakake bolts utawa clamp kanggo nyambungake ing panel formowrk, twist gagang, sampeyan bisa ngangkat Suite formwork, gampang kanggo mindhah, sanajan formwork luwih abot, mung 1 utawa 2 wong bisa gampang mindhah, saka siji posisi karya liyane cepet lan fleksibel, ora perlu persiyapan formwork kanggo saben kolom, Kangge, nyuda biaya nggunakake crane.Amarga bisa dicopot kanthi gampang, siji set bisa dienggo bareng kanggo pirang-pirang suite formwork, ngirit biaya.

Supaya suite formwork stabil, aman lan nyaman digunakake, dirancang 2 jinis.Biasane nggunakake 2 jinis rib-connect lan 1 side-connect jinis ing setengah kolom formwork Suite.

011 (1)

Sambungake sisih

Sambungake kanthi klem Standard

011 (2)

Rib - nyambung

Sambungake deningbolt

6. Crane hook

1111

Nyedhiyakake titik angkat kanggo panel formwork.Sambungake ing rib saka panel formwork dening bolt.

Digunakake kanggo ngamanake posisi rebar kanggo nyegah dislokasi.Gunakake profil shaped padha karo pigura formwork, gampang kanggo nyambung lan dismantle dening clamp standar.

11

7. Strip Talang

4 (1)
4 (5)
4 (4)
4 (2)
4 (3)

8. tarik-push prop

图片10

Shoring formwork tetep lan nyetel amba vertikalitas.

Sambungake formwork kanthi bolt lan dipasang ing rib.Ujung liyane dipasang ing permukaan harden beton kanthi baut jangkar.

Sawetara wilayah duwe peraturan safety ing pojok komponen konstruksi, ora bisa katon sudhut sing cetha.

Cara tradisional yaiku nggunakake bagean kayu segitiga kanggo kuku ing pinggir bekisting.

Strip chamfer iki bisa diinstal ing sisih panel formwork, ora perlu kuku kanggo ndandani.

2 1 1. Internal pojokElastis sudhut supaya formowrk dismentle luwih gampang karo kekuatan cukup. 
1 (2) 1 (1) 2. Ora ana sudhut njaba desainSudut njaba ora perlu, kok kudu aksesoris liyane nalika kita duwe desain coupler apik?
2 (1) 2 (2)  3. Artikulasi pojokPadha karo engsel, supaya sembarang sudhut mbentuk bisa.
 2 1  4. Isi materi konektor
 4  3 5. Isine klemNdandani celah sempit kanthi bahan isi kanthi cepet.Jangkoan: 0 ~ 200mm
 1  1 (2) 6. Waler klemSelarasake kabeh panel nalika angkat integral lan degdegan.
1  2 7. Sisih tunggal panyengkuyungB-wangun kanggo tembok siji-sisi nganti 6m5
 3 4
11 (2) 11 (1) Pendukung konektor

Prasaja, trep lan aman nyambung supporter karo panel formwork

Rakitan Wall Shear

1125

Rakitan Wall Shear

1

Babagan panel permukaan:

Panel lumahing saka B-bentuk punika film 12mm ngadhepi plywood.We ngerti urip layanan plywood kang winates, minangka biasane, iku bisa digunakake bab 50 kaping ing pigura B-wangun.

Tegese sampeyan kudu ngganti plywood anyar.Sejatine iku gampang banget lan penak.Mung 2 langkah: Keling ;Sisih segel

Paku Keling Buta (5*20)

4

Silicone sealant

5
6
7

Keling kudu jangkar kanggo jangkar piring.(Piring segitiga cilik ing pigura)

About ukuran nglereni:

8

Kita ngerti ukuran plywood standar yaiku 1220x2440mm (4'x 8')

B-form ukuran biasa wis 3000mm dawa.Kita bisa nggabungake 2 panel.Rangka baja wis disiapake kacang

"piring jangkar" (segitiga cilik kaya ing ngisor foto).Ayo joint ing tabung rib.

Dadi, panel 3m kudu dipotong 2388mm + 587mm

Panel B-form ukuran liyane bisa nggunakake plywood integral.

Ukuran plywood kudu luwih cendhek 23 ~ 25mm tinimbang panel B-form

Tuladha formulir:

B-wangun 1200mm----Plywood 1177mm

B-wangun 950mm----Plywood 927mm

B-wangun 600mm----Plywood 577mm

图片9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk