Produk

  • Film Ngadhepi Plywood

    Film Ngadhepi Plywood

    Plywood utamane nyakup plywood birch, plywood kayu atos lan plywood poplar, lan bisa pas menyang panel kanggo akeh sistem formwork, contone, sistem bekisting baja, sistem bekisting sisih siji, sistem bekisting balok kayu, sistem bekisting props baja, sistem bekisting perancah, etc… Iku ekonomi lan praktis kanggo construction konkrit pouring.

    LG plywood minangka produk plywood sing dilaminasi dening film resin fenolik polos sing diresapi kanthi ukuran lan kekandelan kanggo nyukupi syarat ketat standar internasional.

  • Papan Plastik PP Kab

    Papan Plastik PP Kab

    formwork bangunan kothong PP adopts diimpor resin engineering kinerja dhuwur minangka bahan dhasar, nambah aditif kimia kayata toughening, strengthening, weather bukti, anti-tuwa, lan geni bukti, etc.

  • Plywood Ngadhepi Plastik

    Plywood Ngadhepi Plastik

    Plywood sing diadhepi plastik minangka panel lapisan tembok sing dilapisi kualitas dhuwur kanggo pangguna pungkasan sing butuh bahan permukaan sing apik.Iki minangka bahan hiasan sing cocog kanggo macem-macem kabutuhan industri transportasi lan konstruksi.

  • Bekisting Baja Kustomisasi

    Bekisting Baja Kustomisasi

    Formwork baja digawe saka piring pasuryan baja kanthi iga lan flensa sing dibangun ing modul biasa.Flanges wis bolongan bolongan ing interval tartamtu kanggo Déwan clamp.
    Bekisting baja kuwat lan awet, mula bisa digunakake maneh ing konstruksi.Iku gampang kanggo ngumpul lan erect.Kanthi wangun tetep lan struktur, iku arang banget cocok kanggo aplikasi kanggo construction kang akeh jumlahe struktur padha-shaped dibutuhake, contone bangunan dhuwur, dalan, jembatan etc.

  • Bekisting Baja Pracetak

    Bekisting Baja Pracetak

    Formwork girder precast nduweni kaluwihan saka presisi dhuwur, struktur prasaja, retractile, gampang demoulding lan operasi prasaja.Bisa hoisted utawa nyeret menyang casting situs integrally, lan demoulded integrally utawa piecemeal sawise konkrit nampa kekuatan, banjur narik metu jamur utama saka girder.Gampang nginstal lan debugging, intensitas tenaga kerja sing sithik, lan efisien dhuwur.

  • H20 Bekisting Balok Kayu

    H20 Bekisting Balok Kayu

    Tabel formwork minangka jinis formwork sing digunakake kanggo tuang lantai, digunakake ing bangunan dhuwur, bangunan pabrik multi-tingkat, struktur lemah, lsp.

  • H20 Bekisting Kolom Balok Kayu

    H20 Bekisting Kolom Balok Kayu

    Formwork kolom balok kayu utamane digunakake kanggo kolom casting, lan struktur lan cara nyambungake meh padha karo formwork tembok.

  • H20 Bekisting Dinding Kayu Balok

    H20 Bekisting Dinding Kayu Balok

    Bekisting tembok kasusun saka balok kayu H20, waling baja lan bagean penghubung liyane.Komponen kasebut bisa dirakit panel bekisting ing jembar lan dhuwur sing beda-beda, gumantung saka dawa sinar H20 nganti 6,0m.

  • Bekisting Dinding Plastik

    Bekisting Dinding Plastik

    Bekisting Dinding Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.

  • Bekisting Kolom Plastik

    Bekisting Kolom Plastik

    Miturut assembling saka telung specifications, kothak kolom wangun karya bakal ngrampungake struktur kolom kothak ing dawa sisih saka 200mm kanggo 1000mm atintervals 50mm.

  • Bekisting Slab Plastik

    Bekisting Slab Plastik

    Bekisting Slab Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.

  • Kotak Parit

    Kotak Parit

    Kothak parit digunakake ing parit parit minangka wujud dhukungan lemah.Dheweke nawakake sistem lapisan trench entheng sing terjangkau.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3