Bekisting Slab Plastik

Katrangan singkat:

Bekisting Slab Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.


Detail Produk

Detail Produk

Formwork plastik cocok kanggo nggawe kolom beton, pilar, tembok, plinths, lan pondasi langsung ing situs.Sistem interlocking lan modular saka formwork plastik sing bisa digunakake maneh digunakake kanggo mbangun struktur beton kanthi variabel, nanging relatif prasaja.Panel kasebut entheng lan kuwat banget.Padha utamané cocog kanggo proyek struktur padha lan murah, rencana omah massal.Modularitas kasebut nyukupi saben kabutuhan konstruksi lan perencanaan: kolom lan pilar kanthi wujud lan dimensi sing beda-beda, tembok lan pondasi kanthi ketebalan lan dhuwur sing beda.
Bekisting plastik minangka bekisting sing entheng banget dibandhingake karo panel kayu tradisional.Kajaba iku, bahan plastik sing digawe ngidini beton ora tetep: saben unsur bisa gampang di resiki mung nganggo banyu sithik.

Karakteristik

1. Modular lan serbaguna ing situs.

2. Ngalahake paten ing nilon kanggo ngunci banget panel.

3. Gampang dismantling lan ngresiki cepet mung nganggo banyu.

4. Resistance dhuwur (60 kn / m2) lan durasi panel.

Kaluwihan

Fleksibilitas

Bisa dipotong kanthi bebas lan bisa didandani kanthi gaya nyekel kuku sing apik.Customizable adhedhasar kekandelan, dimensi, lan properti tartamtu.Customizable ing wangun, kayata lempitan, curling.

entheng

Gampang obah minangka kapadhetan suda 50% dibandhingake formwork kayu.

Tahan banyu

Lumahing komposit anti banyu kanthi sampurna ngindhari masalah sing disebabakelingkungan lembab, kayata Tambah bobot, warping, deformasi, karat lan ing.

Daya tahan

Turnover nganti kaping X mbandhingaké kanggo paling saka formworks plastik, karo resistance suhu dhuwur lan property mechanical lengkap banget.

Perlindungan Lingkungan

Aman lan lingkungan loropaken proses liyane plastik meets standar internasional.

Kualitas dhuwur

Lumahing tahan semen gampang kanggo ngresiki.Tampilan tembok garing kanthi permukaan alus lan kesan sing apik.

Kinerja

Testing Unit data Standar
panyerepan banyu % 0.009 JG/T 418
Kekerasan pantai H 77 JG/T 418
Kekuwatan impact KJ/㎡ 26-40 JG/T 418
Kekuatan lentur MPa ≥100 JG/T 418
Modulus elastis MPa ≥4950 JG/T 418
Vicat softening 168 JG/T 418
Flame retardant   ≥E JG/T 418
Kapadhetan kg/㎡ ≈15 ----

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita