Troli Galeri Pipa

Katrangan singkat:

Troli galeri pipa minangka terowongan sing dibangun ing njero lemah ing sawijining kutha, nggabungake macem-macem galeri pipa teknik kayata tenaga listrik, telekomunikasi, gas, pasokan panas lan banyu lan sistem got.Ana port inspeksi khusus, ngangkat port lan sistem ngawasi, lan planning, desain, construction lan Manajemen kanggo kabèh sistem wis consolidated lan dipun ginakaken.


Detail Produk

Detail Produk

Troli galeri pipa minangka terowongan sing dibangun ing njero lemah ing sawijining kutha, nggabungake macem-macem galeri pipa teknik kayata tenaga listrik, telekomunikasi, gas, pasokan panas lan banyu lan sistem got.Ana port inspeksi khusus, ngangkat port lan sistem ngawasi, lan planning, desain, construction lan Manajemen kanggo kabèh sistem wis consolidated lan dipun ginakaken.Iku infrastruktur lan lifeline penting kanggo mlaku lan manajemen kutha.Kanggo cocog karo kabutuhan pasar, perusahaan kita wis ngembangake sistem troli galeri pipa TC-120.Iki minangka troli model anyar sing nggabungake sistem formwork lan troli kanthi ergonomis dadi kesatuan.Formwork bisa diinstal lan dicopot kanthi gampang kanthi nyetel strut spindle troli, tanpa mbongkar kabeh sistem, saéngga entuk alasan konstruksi sing aman lan cepet.

Diagram struktur

Sistem troli dipérang dadi sistem lelungan semi-otomatis lan sistem lelungan kanthi otomatis.

1.Sistem lelungan semi-otomatis : Sistem troli kasusun saka gantry, sistem dhukungan formwork, sistem angkat hidrolik, dhukungan pangaturan lan roda lelungan.Perlu diseret maju kanthi piranti narik kayata hoist.

2. Sistem lelungan kanthi otomatis: Sistem troli kasusun saka gantry, sistem dhukungan formwork, sistem angkat hidrolik, dhukungan pangaturan lan roda lelungan listrik.Sampeyan mung kudu mencet tombol kanggo maju utawa mundur.

Karakteristik

1. Sistem troli galeri pipa ngirimake kabeh beban sing diasilake dening beton menyang gantry troli liwat sistem dhukungan.Prinsip struktur prasaja lan kekuwatane cukup.Wis karakteristik rigidity gedhe, operasi trep lan faktor safety dhuwur.

2. Sistem troli galeri pipa nduweni ruang operasi sing gedhe, sing trep kanggo para pekerja kanggo operate lan personel sing gegandhengan kanggo ngunjungi lan mriksa.

3. Cepet lan gampang kanggo nginstal, kurang bagean dibutuhake, ora gampang ilang, gampang kanggo ngresiki ing situs

4.After siji-wektu Déwan saka sistem trolley, ana ora perlu kanggo mbongkar lan bisa sijine menyang nggunakake recyclable.

5.The formwork saka pipe galeri sistem trolley nduweni kaluwihan saka wektu degdegan cendhak (miturut kahanan tartamtu saka situs, wektu biasa kira setengah dina), kurang personel, lan turnover long-term bisa nyuda periode construction lan biaya tenaga kerja uga.

Proses perakitan

1. Priksa materi

Sawise mlebu lapangan, priksa bahan kanggo mesthekake yen bahan kasebut cocog karo dhaptar tuku.

2. Persiapan situs

Sadurunge nginstal sistem troli galeri pipa TC-120, sisih ngisor pipa lan tembok pandhuan ing sisih loro kudu diwutahake sadurunge (bekisting kudu dibungkus 100mm)

4

Persiapan situs sadurunge instalasi

3. Instalasi saka stringer ngisor

Dhukungan pangaturan, roda lelungan lan sistem angkat hidrolik disambungake menyang senar ngisor.Selehake trough lelungan miturut tandha drawing ([16 saluran baja, disiapake dening situs), lan ngluwihi support imbuhan ngluwihi sistem ngangkat hydraulic lan setir lelungan, nginstal stringer ngisor disambungake.Kaya sing kapacak ing ngisor iki:

4. Pemasangan gantry

Sambungake gagang lawang menyang stringer ngisor.Kaya sing kapacak ing ngisor iki:

11

Sambungan stringer ngisor lan gantry

5. Instalasi stringers ndhuwur lan formwork

Sawise Nyambungake gantry menyang stringer ndhuwur, banjur nyambung formwork .Sawise formwork sisih dipasang lan diatur, lumahing kudu Gamelan lan warata, joints bebas saka bentet, lan dimensi geometris ketemu syarat desain.Kaya sing kapacak ing ngisor iki:

Instalasi stringer ndhuwur lan formwork

6. Instalasi saka support formwork

Sambungake brace salib saka formwork karo brace diagonal saka gantry menyang formwork.Kaya sing kapacak ing ngisor iki:

Instalasi penyangga salib saka formwork ndhuwur lan penyangga diagonal saka gantry

7. Instalasi motor lan sirkuit

Instal motor sistem hidrolik lan motor roda lelungan listrik, tambahake lenga hidrolik 46 #, lan sambungake sirkuit kasebut.Kaya sing kapacak ing ngisor iki:

Instalasi motor lan sirkuit

Aplikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita