Warta perusahaan

  • Jembatan Saluran Laut Huangmao–Aplikasi Bekisting Lianggong

    Jembatan Saluran Laut Huangmao–Aplikasi Bekisting Lianggong

    Minangka extension kulon Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macao, Huangmao Sea Channel Bridge promosi strategi "negara kanthi jaringan transportasi sing kuwat", mbangun jaringan transportasi saka Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area (GBA) , lan nyambungake pro utama...
    Waca liyane
  • News Flash: Lianggong Technology & Business English Training Workshop

    Liagong nduweni kapercayan yen pelanggan dadi luwih dhisik.Dadi Lianggong nawakake sesi pelatihan teknisi lan agen penjualan ing luar negeri saben dina Rebo sore kanggo tujuan nglayani klien kanthi luwih apik.Ing ngisor iki minangka gambar sesi latihan kita.Wong sing ngadeg ing ...
    Waca liyane