Hubungi Kita

Yancheng Lianggong Formwork Co.,Ltd.

 

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

alamat

No.8 Shanghai Road, Jianhu Economic Development Zone, Yancheng City, Jiangsu Province, China

E-mail

Telpon

+86 18201051212

jam

Senin-Jumat: 8 am nganti 5 sore Setu, Minggu: Tutup