Waterproof Papan lan Rebar Work Trolley

Katrangan singkat:

Papan anti banyu / troli kerja Rebar minangka proses penting ing operasi trowongan.Saiki, karya manual kanthi bangku prasaja umume digunakake, kanthi mekanisasi kurang lan akeh kekurangan.


Detail Produk

Detail Produk

Papan anti banyu / troli kerja Rebar minangka proses penting ing operasi trowongan.Saiki, karya manual kanthi bangku prasaja umume digunakake, kanthi mekanisasi kurang lan akeh kekurangan.

Waterproof Board And Rebar Work Trolley yaiku peralatan papan anti banyu terowongan, kanthi papan lan angkat anti banyu kanthi otomatis, cincin pengikat lan fungsi bar penguat longitudinal, bisa digunakake kanthi akeh ing railway, dalan gedhe, konservasi banyu lan lapangan liyane.

Karakteristik

1. High-efficiency

Papan Waterproof Lan Rebar Work Trolley bisa gawe marem mbikak saka 6,5 ​​meter Papan anti banyu sudhut, lan uga bisa ketemu siji-wektu naleni 12 meter bar baja.

Mung 2 ~ 3 wong bisa lay Papan anti banyu.

Ngangkat ing gulungan, panyebaran otomatis, tanpa angkat pundhak manual.

2. Wireless remot kontrol gampang kanggo operate

Waterproof Board Lan Rebar Work Trolley operasi remot kontrol, karo mlaku longitudinal lan fungsi terjemahan horisontal;

Mung siji wong sing bisa ngontrol mobil.

3. Kualitas konstruksi sing apik

Papan anti banyu mbikak Gamelan lan ayu;

Platform kerja permukaan pengikat baja ditutupi.

Kaluwihan

1. Troli nganggo desain seri dalan / rel, sing bisa digunakake maneh ing pirang-pirang trowongan kanggo nyegah sampah sumber daya

2. Paving anti banyu nganggo operasi remot kontrol kanggo nyuda intensitas tenaga kerja lan nyuda jumlah tenaga kerja

3. Lengen kerja bisa bebas muter lan nggedhekake, operasi fleksibel, lan bisa diadaptasi kanggo macem-macem bagean trowongan

4. Mekanisme lumampah bisa dilengkapi karo jinis lumampah utawa jinis ban, tanpa laying trek, lan bisa cepet dipindhah menyang lokasi ditetepake kanggo construction, ngurangi wektu preparation construction

5. Peralatan pamisah jinis baja bar panyimpenan ngowahi lan ngaturake piranti, karo dipakani bar baja, ngowahi otomatis lan fungsi posisi gerakan longitudinal, ora perlu kanggo nindakake kanthi manual bar baja, nemen ngurangi tenaga buruh lan ngurangi jumlah operator


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita