Bekisting Kolom Plastik

Katrangan singkat:

Miturut assembling saka telung specifications, kothak kolom wangun karya bakal ngrampungake struktur kolom kothak ing dawa sisih saka 200mm kanggo 1000mm atintervals 50mm.


Detail Produk

Detail Produk

Miturut assembling saka telung specifications, kothak kolom wangun karya bakal ngrampungake struktur kolom kothak ing dawa sisih saka 200mm kanggo 1000mm atintervals 50mm.

Karakteristik

* Panel kolom luwes modular bobot entheng digawe saka plastik saengga bisa ditangani kanthi manual

* Bisa ngasilake kolom kanthi ukuran sing beda-beda

* Ngirit anggaran kanthi apik dibandhingake karo sistem formwork material liyane

* Gampang degdegan dening 90 derajat rotasi prasaja nangani degdegan karo joints Gamelan antarane panel

* Bisa digunakake ing wilayah panas utawa adhem

* Cukup awet kanggo casting baleni lan bisa didaur ulang pungkasanipun

Kaluwihan Produk —— 4E

E1 Ekonomi

A. Ngirit tenaga kerja

Buruh umum bisa ngrakit bekisting EANTE kanthi gampang, mula biaya tenaga kerja bakal suda.

B. Wektu siklus dawa:

Urip layanan sing dirancang 100 kali, jaminan kualitas 60 kali, biaya rata-rata murah lan tingkat bali sing dhuwur.

C. Aksesoris ngurangi:

Bekisting LG nduweni kekuatan sing luwih dhuwur kanthi desain nguatake tulang rusuk lan nyampur serat kaca, saengga kayu lan tabung baja sing luwih persegi bakal dikurangi kanggo digunakake kanggo penguatan.

E2 Apik banget

A. Kualitas apik:

Wis kekuatan apik lan ing panuntun dhumateng saka engineers, iku bisa supaya abuh, deformed utawa bledosan mode lan cacatmasalah kualitas konstruksi.

B. Kualitas konstruksi sing apik:

Perpendicularity apik lan flatness ing permukaan beton (kurang saka 5 mm).

C. Sudut beton apik:

Sudut njero, njaba lan kolom sing apik, lsp.

E3 Elastis

A. bobot entheng:

Gampang digawa (15kg / m²) lan aman kanggo ditangani.

B. Gampang ngrakit:

Digabungake kanthi nyambungake tombol.Ora ana kuku wesi, gergaji, lan produk liyane sing duwe risiko potensial.

C. universalitas dhuwur:

Spesifikasi formwork lengkap, desain modular, gabungan gratis lan dipasang maneh ing situs bangunan,mode reconfiguration kanggo proyèk anyar, ora perlu bali kanggo reprocessing

E4 Lingkungan

A. resik lan rapi:

Situs manufaktur lan bangunan resik lan apik.

B. konstruksi aman:

Kekuwatan dhuwur lan bobot entheng.Kuku wesi kurang, kabel wesi utawa masalah mbebayani liyane.

C. universalitas dhuwur:

Usaha kanggo manufaktur ijo lan lapangan konstruksi ijo.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk