Ringlock Scaffolding

Katrangan singkat:

Perancah Ringlock minangka sistem perancah modular sing luwih aman lan trep bisa dipérang dadi sistem 48mm lan sistem 60.Sistem Ringlock minangka standar, buku besar, penyangga diagonal, pangkalan jack, kepala u lan komponen liyane.Standar dilas kanthi rosette kanthi wolung bolongan sing papat bolongan cilik kanggo nyambungake buku besar lan papat bolongan gedhe liyane kanggo nyambungake diagonal.


Detail Produk

Detail Produk

Perancah Ringlock minangka sistem perancah modular sing luwih aman lan trep bisa dipérang dadi sistem 48mm lan sistem 60.Sistem Ringlock minangka standar, buku besar, penyangga diagonal, pangkalan jack, kepala u lan komponen liyane.Standar dilas kanthi rosette kanthi wolung bolongan sing papat bolongan cilik kanggo nyambungake buku besar lan papat bolongan gedhe liyane kanggo nyambungake diagonal.

Kaluwihan5

Item

Length (mm)

Ukuran (mm)

Sukuran (mm)

Standar karo spigot Q345

L=1000

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=1500

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=2000

φ48.3*3.25

φ60*3.25

L=2500

φ48.3*3.25

φ60*3.25

7

Item

Length (mm)

Sukuran (mm)

Sukuran (mm)

Buku Kas (Q235/Q345)

L=600

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=700

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=900

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1200

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1500

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=1800

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=2000

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

L=2500

φ48.3*3.25

φ48.3*2.5

13

Item

dawa (mm)

Ukuran (mm)

Ukuran (mm)

nyonggo diagonal Q345 / Q235

L=1500*900

φ48.3*2.5

φ42*2.5

L=1200*1200

φ48.3*2.5

φ42*2.5

L=1200*1500

φ48.3*2.5

φ42*2.5

L=1500*1500

φ48.3*2.5

φ42*2.5

L=1800*1500

φ48.3*2.5

φ42*2.5

L=2400*1500

φ48.3*2.5

φ42*2.5

2

Item

dawa

Ukuran(mm

Ukuran(mm

Dasar krah Q345

L=300

φ59*4*100

φ70*4*110

φ48.3*3.2*200

φ60*3.2*200

31 Item dawa (mm) Ukuran (mm) Ukuran (mm)
Screw Jack Foot L=600140*140*6mm φ38.5 φ48.5
 4 Item dawa (mm) Ukuran (mm) Ukuran (mm)
Kepala ScrewJack L=600180*150*50*6mm φ38.5 φ48.5

Kaluwihan

1. Teknologi canggih, desain gabungan sing cukup, sambungan sing stabil.

2. Assembling gampang lan cepet, nemen nyuda wektu lan biaya pegawe.

3. Nganyarke bahan mentah kanthi baja paduan rendah.

4. lapisan seng dhuwur lan umur dawa kanggo nggunakake, resik lan ayu.

5.Welding otomatis, tliti dhuwur lan kualitas unggul.

6. Struktur stabil, kapasitas bantalan dhuwur, aman lan awet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita