Layanan

Konsultasi

1

Sampeyan bisa hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Lianggong Formwork lan milih sistem Formwork sing luwih cocok kanggo sampeyan.

Insinyur Lianggong kabeh duwe pengalaman pirang-pirang taun, mula kita bisa ngevaluasi syarat teknis, anggaran lan jadwal situs supaya bisa menehi proposal profesional.Lan pungkasane, mbantu sampeyan fokus ing sistem sing tepat kanggo perencanaan teknis.

Perencanaan Teknis

Teknisi kita bisa ngrancang gambar Auto-CAD sing cocog, sing bisa mbantu para pekerja situs sampeyan ngerti cara nggunakake lan fungsi sistem bekisting & scaffolding.

Lianggong Formwork bisa nyedhiyakake solusi sing cukup kanggo macem-macem proyek kanthi macem-macem perencanaan lan syarat.

Kita bakal nyiapake gambar lan kutipan awal sajrone sawetara dina nalika nampa email sampeyan sing kalebu gambar struktural.

Pengawasan ing situs

44

Lianggong bakal nyiapake kabeh gambar blanja & gambar perakitan kanggo pelanggan sadurunge produk Lianggong teka ing situs kasebut.

Pelanggan bisa nggunakake produk kita miturut gambar.Iku gampang lan dhuwur-efficiency.

Yen sampeyan minangka pemula sistem bekisting & perancah Lianggong utawa sampeyan nggoleki kinerja sistem sing luwih apik, kita uga bisa ngatur supervisor kanggo menehi pitulungan profesional, pelatihan & inspeksi ing situs.

Pangiriman Cepet

Lianggong duwe tim merchandiser profesional kanggo nganyari pesenan lan pemenuhan, saka produksi nganti pangiriman.Sajrone produksi, kita bakal nuduhake jadwal fabrikasi lan proses QC karo foto lan video sing cocog.Sawise produksi rampung, kita uga bakal njupuk paket lan loading minangka rekaman, lan banjur ngirim menyang pelanggan kanggo referensi.

Kabeh bahan Lianggong dikempalken kanthi bener adhedhasar ukuran lan bobote, sing bisa nyukupi syarat transportasi laut lan Incoterms 2010 minangka wajib.Solusi paket sing beda dirancang kanthi apik kanggo macem-macem bahan lan sistem.

Saran pengiriman bakal dikirim menyang sampeyan liwat mail dening merchandiser kita kanthi kabeh info pengiriman utama.kalebu jeneng prau, nomer wadhah lan ETA etc.. Set lengkap dokumen kapal bakal couriered kanggo sampeyan utawa Tele-dirilis marang request.

73