Kotak Parit

Katrangan singkat:

Kothak parit digunakake ing parit parit minangka wujud dhukungan lemah.Dheweke nawakake sistem lapisan trench entheng sing terjangkau.


Detail Produk

Detail Produk

Kothak parit digunakake ing parit parit minangka wujud dhukungan lemah.Dheweke nawakake sistem lapisan trench entheng sing terjangkau.Paling umum digunakake kanggo operasi kerja lemah kayata nginstal pipa sarana ing ngendi gerakan lemah ora kritis.

Ukuran sistem sing dibutuhake kanggo dhukungan lemah trench gumantung saka syarat ambane parit maksimum & ukuran bagean pipa sing sampeyan pasang ing lemah.

Sistem digunakake wis nglumpuk ing situs proyek.Shoring trench digawe saka panel ruang paling ngisor lan panel ndhuwur, disambungake karo spacer sing bisa diatur.

Yen penggalian luwih jero, sampeyan bisa nginstal unsur elevasi.

Kita bisa ngatur spesifikasi kothak trench sing beda-beda miturut syarat proyek sampeyan

Umum Gunakake kanggo Trench Box

Kothak parit digunakake utamane ing penggalian nalika solusi liyane, kayata tumpukan, ora cocog.Wiwit trenches cenderung dawa lan relatif sempit, kothak trench wis dirancang karo iki ing atine lan mulane luwih cocog kanggo ndhukung unsloped trench mlaku saka sembarang jinis struktur penggalian liyane.Keperluan lereng beda-beda miturut jinis lemah: contone, lemah sing stabil bisa miring maneh menyang sudut 53 derajat sadurunge mbutuhake dhukungan tambahan, dene lemah sing ora stabil mung bisa miring maneh nganti 34 derajat sadurunge kothak dibutuhake.

Keuntungan saka Trench Box

Senajan sloping asring katon minangka pilihan paling larang kanggo trenching, kothak trench ngilangi akeh biaya sing gegandhengan kanggo mbusak lemah.Kajaba iku, tinju trench nyedhiyakake akeh dhukungan tambahan sing penting kanggo safety buruh trench.Nanging, panggunaan sing tepat penting kanggo mesthekake kothak sampeyan nyedhiyakake proteksi sing optimal, mula priksa spesifikasi lan syarat trench sadurunge nerusake instalasi kothak.

Karakteristik

*Gampang kanggo ngumpul ing situs, instalasi lan njabut Ngartekno suda

* Panel kothak lan struts dibangun kanthi sambungan sing gampang.

* Bola-bali turnover kasedhiya.

* Iki mbisakake pangaturan gampang kanggo strut lan panel kothak kanggo entuk jembar lan ambane trench sing dibutuhake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita