Bor Batu

Katrangan singkat:

Ing taun-taun pungkasan, amarga unit konstruksi penting banget kanggo safety, kualitas, lan wektu konstruksi proyek, metode pengeboran lan penggalian tradisional ora bisa nyukupi syarat konstruksi.


Detail Produk

Detail Produk

Ing taun-taun pungkasan, amarga unit konstruksi penting banget kanggo safety, kualitas, lan wektu konstruksi proyek, metode pengeboran lan penggalian tradisional ora bisa nyukupi syarat konstruksi.

Karakteristik

Pengeboran rock telung lengen kanthi komputerisasi sing diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni kaluwihan kanggo ngurangi intensitas tenaga kerja para pekerja, ningkatake lingkungan kerja, ningkatake efisiensi konstruksi, lan ngurangi katergantungan skill operator.Iki minangka terobosan ing bidang konstruksi mekanisasi terowongan.Cocog kanggo penggalian lan pambangunan terowongan lan terowongan ing dalan gedhe, sepur, konservasi banyu lan situs konstruksi tenaga air.Bisa kanthi otomatis ngrampungake posisi, pengeboran, umpan balik, lan fungsi pangaturan bolongan blasting, bolongan bolt, lan bolongan grouting.Uga bisa digunakake kanggo ngisi daya lan instalasi Operasi dhuwur kayata bolting, grouting, lan instalasi saluran udara.

Kemajuan Kerja

1. Piranti lunak nggambar diagram perencanaan paramèter pengeboran lan ngimpor menyang komputer liwat piranti panyimpenan seluler
2. Peralatan wis ana lan sikil dhukungan
3. Total pangukuran posisi stasiun
4. Ketik asil pangukuran menyang komputer ing papan kanggo nemtokake posisi relatif kabeh mesin ing trowongan
5. Pilih mode manual, semi-otomatis lan full-otomatis miturut kahanan saiki pasuryan

Kaluwihan

(1) Presisi dhuwur:
Akurat ngontrol amba saka balok propelling lan ambane bolongan, lan jumlah over-penggalian cilik;
(2) Gampang operasi
Mung 3 wong sing dibutuhake kanggo ngoperasikake piranti, lan para pekerja adoh saka pasuryan, nggawe konstruksi luwih aman;
(3) Efisiensi dhuwur
Kacepetan pengeboran bolongan siji cepet, sing nambah kemajuan konstruksi;
(4) Perlengkapan berkualitas tinggi
Pengeboran rock, komponen hidrolik utama lan sistem transmisi sasis kabeh diimpor merek terkenal;
(5) Desain manungsa
Kabin tertutup kanthi desain manungsa kanggo nyuda gangguan lan karusakan bledug.

4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita