Trolley Hydraulic Tunnel Linning

Katrangan singkat:

Dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita dhewe, troli lapisan trowongan hidrolik minangka sistem sing cocog kanggo lapisan bekisting saka trowongan sepur lan dalan gedhe.


Detail Produk

Detail Produk

Dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita dhewe, troli lapisan trowongan hidrolik minangka sistem sing cocog kanggo lapisan bekisting saka trowongan sepur lan dalan gedhe.Didorong dening motor listrik, bisa mindhah lan mlaku dhewe, kanthi silinder hidrolik lan jack screw digunakake kanggo posisi lan njupuk formwork.Troli nduweni akeh kaluwihan ing operasi, kayata biaya sing murah, struktur sing dipercaya, operasi sing trep, kacepetan lapisan sing cepet lan permukaan trowongan sing apik.

Troli kasebut umume dirancang minangka jinis lengkungan baja, nggunakake cithakan baja gabungan standar, tanpa mlaku kanthi otomatis, nggunakake daya eksternal kanggo nyeret, lan cithakan detasemen kabeh dioperasikake kanthi manual, sing mbutuhake tenaga kerja.Troli lining jinis iki umume digunakake kanggo konstruksi trowongan cendhak, utamane kanggo konstruksi lapisan beton terowongan kanthi geometri bidang lan ruang sing kompleks, konversi proses sing kerep, lan syarat proses sing ketat.Kaluwihane luwih jelas.Lapisan beton sing dikuatake trowongan kaping pindho nggunakake desain bingkai lengkungan sing sederhana, sing bisa ngrampungake masalah kasebut kanthi apik, lan ing wektu sing padha, biaya teknik kurang.Umume troli sing sederhana nggunakake tuang beton buatan, lan troli lining sing sederhana diisi truk pompa beton, saengga kaku troli kudu dikuatake.Sawetara trolleys lining prasaja uga nggunakake integral Steel Formwork, nanging isih nggunakake rod Utas lan ora mindhah otomatis.Troli jinis iki umume diisi truk pompa pangiriman beton.Troli lining prasaja umume nggunakake bekisting baja gabungan.Formwork baja gabungan umume digawe saka piring tipis.

Kekakuan bekisting baja kudu dianggep ing proses desain, supaya jarak antarane lengkungan baja ora kudu gedhe banget.Yen dawa bekisting baja 1,5m, jarak rata-rata ing antarane lengkungan baja ora luwih saka 0,75m, lan gabungan longitudinal saka bekisting baja kudu disetel ing antarane push lan push kanggo nggampangake instalasi fasteners formwork. lan pancing formwork.Yen pompa digunakake kanggo infus, kacepetan infus ngirim ora cepet banget, yen ora bakal nimbulaké deformasi saka formwork baja gabungan, utamané nalika kekandelan lining luwih saka 500mm, kacepetan infus kudu kalem mudhun.Ati-ati nalika nutup lan pour.Pay manungsa waé menyang pouring saka beton ing kabeh kaping kanggo nyegah pouring beton sawise Isi, digunakake bakal nimbulaké bledosan jamur utawa deformasi saka troli.

Diagram struktur troli lapisan troli hidrolik

Parameter teknis

01. Spesifikasi: 6-12,5 m

02. Dawane lapisan maksimum: L = 12m (bisa diatur miturut pelanggan) saben unit

03. Kapasitas passing maksimum: (dhuwur * jembaré) construction ora mengaruhi mobil ing wektu sing padha

04. Kemampuan nyusup: 4%

05. Kacepetan lumampah: 8m / min

06. Total daya: 22.5KW Traveling motor 7.5KW * 2 = 15KWmotor pompa lenga 7.5KW

07. Tekanan sistem hidrolik: Pmqx=16Mpa

08. Penghapusan modulus unilateral saka bekisting:Amin=150

09. Ngiwa lan tengen imbuhan horisontal silinder: Bmax = 100mm

10. Ngangkat silinder: 300mm

11.Maksimum stroke silinder: lateral silinder 300mm

12. Horisontal silinder: 250mm

Aplikasi proyek

4
1
2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk