Bekisting Baja Pracetak

Katrangan singkat:

Formwork girder precast nduweni kaluwihan saka presisi dhuwur, struktur prasaja, retractile, gampang demoulding lan operasi prasaja.Bisa hoisted utawa nyeret menyang casting situs integrally, lan demoulded integrally utawa piecemeal sawise konkrit nampa kekuatan, banjur narik metu jamur utama saka girder.Gampang nginstal lan debugging, intensitas tenaga kerja sing sithik, lan efisien dhuwur.


Detail Produk

Detail Produk

Formwork girder precast nduweni kaluwihan saka presisi dhuwur, struktur prasaja, retractile, gampang demoulding lan operasi prasaja.Bisa hoisted utawa nyeret menyang casting situs integrally, lan demoulded integrally utawa piecemeal sawise konkrit nampa kekuatan, banjur narik metu jamur utama saka girder.Gampang nginstal lan debugging, intensitas tenaga kerja sing sithik, lan efisien dhuwur.

Jembatan jembatan dipérang dadi segmen cilik, sing digawe ing lapangan casting kontrol kualitas apik, banjur dikirim kanggo nginstal kanthi peralatan ereksi sing apik.

00

Komponen kunci

1. Casting yard lan produksi segmen(program lan piranti lunak kontrol geometri).

2. Segmen degdegan / instalasi lan peralatan.

Segmen casting yard komponen

1. Short-line cocog casting lan casting Unit jamur

2. Produksi lan ruang kerja

• rakitan rebar

• karya prestressing

• bagean tutul-up / ndandani

• tanduran beton siap-campur

3. Piranti ngangkat

4. Area panyimpenan

Karakteristik

1. Kesederhanaan Konstruksi
• Instalasi luwih gampang saka tendon post-tensioned njaba

2. Ngirit Wektu / Efektivitas Biaya
• Segmen pracetak kudu digawe lan disimpen ing lapangan casting nalika pondasi lan sub-struktur dibangun.
• Kanthi nggunakake cara degdegan efisien lan peralatan, instalasi cepet saka viaduct bisa ngrambah.

3. Kontrol Kualitas Q - A/QC
• Segmen precast bakal diprodhuksi ing kondisi pabrik-cara w / kontrol kualitas apik.
• Interupsi minimal dampak alam kayata cuaca ala, udan.
• Minimal sampah materi
• Presisi apik ing produksi

4. Inspeksi lan Maintenance
• Tendon prategang eksternal bisa gampang dipriksa lan didandani yen dibutuhake.
• Program pangopènan bisa dijadwal.

Packing

1. Umumé, bobot net total wadhah sing dimuat yaiku 22 ton nganti 26 ton, sing kudu dikonfirmasi sadurunge dimuat.

2. Paket sing beda digunakake kanggo produk sing beda:
--- Bundel: balok kayu, alat peraga baja, batang pengikat, dll.
--- Pallet: bagean cilik bakal dilebokake ing tas lan banjur ing pallets.
--- Kasus kayu: kasedhiya ing panyuwunan pelanggan.
--- Bulk: sawetara barang sing ora duwe aturan bakal dimuat akeh ing wadhah.

Pangiriman

1. Produksi: Kanggo wadhah lengkap, biasane kita kudu 20-30 dina sawise nampa pembayaran mudhun customer.

2. Transportasi: Iku gumantung ing port daya panggonan.

3. Rembugan perlu kanggo syarat khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk