Penjelajah Formulir Cantilever

Katrangan singkat:

Cantilever Form Traveler minangka peralatan utama ing konstruksi cantilever, sing bisa dipérang dadi jinis truss, jinis kabel, jinis baja lan jinis campuran miturut struktur.Miturut syarat proses konstruksi cantilever beton lan gambar desain Formulir Traveller, mbandhingake macem-macem formulir karakteristik Formulir Traveller, bobot, jinis baja, teknologi konstruksi lan sapiturute, Prinsip desain Cradle: bobot entheng, struktur sederhana, kuwat lan stabil, gampang. Déwan lan dis-assembly maju, kuwat maneh migunani, pasukan sawise karakteristik ewah-ewahan bentuk, lan kathah papan ing Formulir Traveler, lumahing proyek construction gedhe, kondusif kanggo operasi construction formwork baja.


Detail Produk

Detail Produk

Cantilever Form Traveler minangka peralatan utama ing konstruksi cantilever, sing bisa dipérang dadi jinis truss, jinis kabel, jinis baja lan jinis campuran miturut struktur.Miturut syarat proses konstruksi cantilever beton lan gambar desain Formulir Traveller, mbandhingake macem-macem formulir karakteristik Formulir Traveller, bobot, jinis baja, teknologi konstruksi lan sapiturute, Prinsip desain Cradle: bobot entheng, struktur sederhana, kuwat lan stabil, gampang Déwan lan dis-assembly maju, kuwat maneh migunani, pasukan sawise karakteristik ewah-ewahan bentuk, lan kathah papan ing Formulir Traveler, lumahing proyek construction gedhe, kondusif kanggo operasi construction formwork baja.

Lianggong Formwork desain lan manufaktur produk Formulir Traveller, kasusun utamané saka bagéan ngisor saka sistem truss utama, sistem support bantalan, mlaku lan sistem jangkar, suspension lifting sistem, bekisting lan sistem perancah.

Lianggong Formwork ing struktur berlian Formulir produk utama Traveller, produk liwat telung generasi inovasi: BY-1 jinis bolt Struktur Traveller BY-2 jinis sambungan sekrup Struktur Traveller BY-3 Plug-pin jinis hydraulic walking Formulir Traveler struktur.

Formulir Traveller bisa disesuaikan kanggo nyukupi syarat klien lan dirancang kanggo tundhuk karo kode internasional.Peralatan kasebut diluncurake kanthi otomatis kanthi opsi bukak mburi kanggo dismantling.

Desain Beban Wisatawan Formulir Cantilever

(1)Faktor beban

Miturut desain jembatan lan spesifikasi konstruksi sing diterbitake dening Kementerian Perhubungan, koefisien beban yaiku:

Koefisien kakehan mode ekspansi lan faktor liyane nalika beton girder kothak diwutahake: 1,05;

Koefisien dinamis saka tuang beton :1.2

Faktor Dampak Form Traveller Moving tanpa beban:1.3;

Koefisien stabilitas saka resistance kanggo overturning nalika pouring beton lan Formulir Traveler:2.0;

Faktor safety kanggo panggunaan normal Formulir Traveler yaiku 1.2.

(2)Muat ing truss utama Formulir Traveler

The Box girder load: Box girder load kanggo njupuk pitungan paling gedhe, bobote 411,3 ton.

Peralatan konstruksi lan beban akeh: 2.5kPa;

Beban sing disebabake mbuwang lan geter beton: 4kpa;

(3)Kombinasi beban

Beban kombinasi kaku lan mriksa kekuatan:Beton Beton+Berat Formulir Traveller+peralatan konstruksi+beban rame+getaran gaya nalika basket obah: bobot saka Formulir Traveler+beban impact(0.3*bobot saka Formulir Traveler)+the beban angin

Rujuk spesifikasi teknis kanggo konstruksi jembatan lan pranata gorong-gorong:

(1) Kontrol bobot Formulir Traveler antara 0,3 lan 0,5 kaping bobot beton saka beton tuang.

(2) Ewah-ewahan bentuk maksimum sing diidini (kalebu jumlah deformasi sling): 20mm

(3) Faktor safety anti overturning nalika construction utawa obah:2.5

(4) Faktor keamanan sistem self-anchored:2

Struktur Sakabèhé

Pambuka kanggo struktur sakabèhé saka Formulir Traveler

Produk Form Traveller dirancang dening bekisting Lianggong, komponen utama yaiku:

Sistem Trus Utama

Sistem truss utama utamane kalebu:

Kord ndhuwur, kord ngisor, rod miring anterior rod miring posterior, rod vertikal, kusen lawang lsp.

Sistem pendukung bantalan ngisor

Sistem bantalan krenjang ngisor utamane kalebu sistem ngisor, balok dhukungan ngarep, balok dhukungan mburi, gantungan oist lsp.

Formwork lan sistem dhukungan

Formwork lan sistem dhukungan minangka komponen utama saka lelungan Formulir

Waling lan sistem jangkar

Sistem mlaku lan jangkar utamane kalebu

Jangkar mburi, roda Gesper tetep, trek mlaku, bantal baja, lampiran mlaku lsp.

Sistem angkat suspensi

Contoh proyek sistem pengangkat suspensi

Sambungan gantungan ndhuwur lan ngisor.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita