Bekisting Bracket Sisi Tunggal

Katrangan singkat:

Krenjang siji-sisih minangka sistem bekisting kanggo casting beton tembok siji-sisih, ditondoi kanthi komponen universal, konstruksi sing gampang lan operasi sing gampang lan cepet.Amarga ora ana rod dasi tembok, awak tembok sawise casting rampung anti banyu.Wis digunakake digunakake kanggo tembok njaba ruang paling ngisor, tanduran perawatan limbah, subway lan dalan & proteksi slope sisih jembatan.


Detail Produk

Detail Produk

krenjang siji-sisi minangka sistem bekisting kanggo casting beton saka tembok siji-sisi, ditondoi dening komponen universal, construction gampang lan operasi prasaja lan cepet.Amarga ora ana rod dasi tembok, awak tembok sawise casting rampung anti banyu.Wis digunakake digunakake kanggo tembok njaba ruang paling ngisor, tanduran perawatan limbah, subway lan dalan & proteksi slope sisih jembatan.

5

Amarga watesan area situs konstruksi lan pangembangan teknologi perlindungan slope, aplikasi krenjang siji-sisi kanggo tembok ruang paling ngisor dadi luwih umum.Amarga tekanan lateral beton ora bisa dikendhaleni tanpa batang pengikat tembok, mula ora bisa digunakake kanggo operasi formwork.Akeh proyek rekayasa wis nggunakake macem-macem cara, nanging deformasi bekisting utawa bejat kedadeyan saiki banjur.Braket siji-sisi sing diprodhuksi dening perusahaan kita dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan ing situs, lan ngrampungake masalah tulangan bekisting.Desain saka formwork siji-sisi cukup, lan nduweni kaluwihan saka construction trep, operasi prasaja, kacepetan cepet, prewangan mbukak cukup lan pegawe nyimpen, etc. Maksimum cast dhuwur ing siji wektu iku 7.5m , lan kalebu kuwi penting. bagean minangka krenjang siji-sisi, formwork lan sistem jangkar.

Miturut nambah meksa beton seger amarga dhuwur siji sistem formwork sisih diprodhuksi kanggo macem-macem jinis beton.

Miturut tekanan konkrit, jarak dhukungan lan jinis dhukungan ditemtokake.

Sistem Bekisting Sisi Tunggal Lianggong nawakake efisiensi gedhe lan finishing beton sing apik banget kanggo struktur ing konstruksi bangunan lan karya sipil.

Kanthi nggunakake Sistem Bekisting Sisi Tunggal Lianggong ora ana kemungkinan kanggo mbentuk struktur honeycomb.

Sistem iki kasusun saka panel tembok siji-sisi lan Braket Sisi Tunggal, digunakake kanggo tembok penahan.

Bisa digunakake bebarengan karo sistem bekisting baja, uga sistem balok kayu nganti dhuwure 6.0m.

Sistem Formwork Sisi Tunggal uga digunakake ing lapangan beton massa kurang panas.Contone, ing konstruksi pembangkit listrik ing ngendi tembok kenthel banget nganti elongasi rod dasi sing bakal ditindakake tegese ora bisa ditrapake sacara teknis utawa ekonomi maneh kanthi ikatan.

Aplikasi Proyek


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita