Sistem kurungan

  • Bekisting Bracket Sisi Tunggal

    Bekisting Bracket Sisi Tunggal

    Krenjang siji-sisih minangka sistem bekisting kanggo casting beton tembok siji-sisih, ditondoi kanthi komponen universal, konstruksi sing gampang lan operasi sing gampang lan cepet.Amarga ora ana rod dasi tembok, awak tembok sawise casting rampung anti banyu.Wis digunakake digunakake kanggo tembok njaba ruang paling ngisor, tanduran perawatan limbah, subway lan dalan & proteksi slope sisih jembatan.

  • Penjelajah Formulir Cantilever

    Penjelajah Formulir Cantilever

    Cantilever Form Traveler minangka peralatan utama ing konstruksi cantilever, sing bisa dipérang dadi jinis truss, jinis kabel, jinis baja lan jinis campuran miturut struktur.Miturut syarat proses konstruksi cantilever beton lan gambar desain Formulir Traveller, mbandhingake macem-macem formulir karakteristik Formulir Traveller, bobot, jinis baja, teknologi konstruksi lan sapiturute, Prinsip desain Cradle: bobot entheng, struktur sederhana, kuwat lan stabil, gampang. Déwan lan dis-assembly maju, kuwat maneh migunani, pasukan sawise karakteristik ewah-ewahan bentuk, lan kathah papan ing Formulir Traveler, lumahing proyek construction gedhe, kondusif kanggo operasi construction formwork baja.

  • Bekisting Pendakian Cantilever

    Bekisting Pendakian Cantilever

    Formwork pendakian cantilever, CB-180 lan CB-240, utamane digunakake kanggo tuang beton ing area gedhe, kayata kanggo bendungan, dermaga, jangkar, tembok penahan, terowongan lan ruang paling ngisor.Tekanan lateral beton ditanggung dening jangkar lan batang pengikat tembok, saengga ora ana tulangan liyane sing dibutuhake kanggo bekisting.Iki ditampilake kanthi operasi sing gampang lan cepet, pangaturan sing amba kanggo dhuwur casting siji-mati, permukaan beton sing mulus, lan ekonomi lan daya tahan.

  • Layar Proteksi lan Platform Unloading

    Layar Proteksi lan Platform Unloading

    Layar perlindungan minangka sistem safety ing pambangunan bangunan dhuwur.Sistem kasebut kalebu rel lan sistem angkat hidrolik lan bisa mendaki dhewe tanpa crane.

  • Hydraulic Auto Climbing Formwork

    Hydraulic Auto Climbing Formwork

    Sistem bekisting hidrolik otomatis (ACS) yaiku sistem bekisting self-climbing sing dipasang ing tembok, sing didhukung dening sistem angkat hidrolik dhewe.Sistem formwork (ACS) kalebu silinder hidrolik, komutator ndhuwur lan ngisor, sing bisa ngalih daya angkat ing krenjang utama utawa rel panjat.