Layar Proteksi lan Platform Unloading

Katrangan singkat:

Layar perlindungan minangka sistem safety ing pambangunan bangunan dhuwur.Sistem kasebut kalebu rel lan sistem angkat hidrolik lan bisa mendaki dhewe tanpa crane.


Detail Produk

Detail Produk

Layar perlindungan minangka sistem safety ing pambangunan bangunan dhuwur.Sistem kasebut kalebu rel lan sistem angkat hidrolik lan bisa mendaki dhewe tanpa crane.Layar pangayoman wis kabeh wilayah pouring terlampir, panutup munggah telung jubin ing wektu sing padha, kang bisa luwih èfèktif supaya kacilakan udhara tiba dhuwur lan njamin safety saka situs construction.Sistem kasebut bisa dilengkapi platform unloading.Platform unloading trep kanggo mindhah formwork lan bahan liyane menyang jubin ndhuwur tanpa disassembly.Sawise pouring slab, bekisting lan scaffolding bisa diangkut menyang platform unloading, lan banjur diangkat dening menara crane kanggo tingkat ndhuwur kanggo langkah sabanjuré digunakake, supaya. sing banget ngirit tenaga kerja lan sumber daya material lan nambah kacepetan konstruksi.

Sistem kasebut nduweni sistem hidrolik minangka kekuwatane, saengga bisa munggah dhewe.Crane ora dibutuhake sajrone pendakian.Platform unloading trep kanggo mindhah formwork lan bahan liyane menyang lantai ndhuwur tanpa disassembly.

Layar proteksi minangka sistem canggih lan canggih sing cocog karo kabutuhan keamanan lan peradaban ing situs kasebut, lan pancen wis akeh digunakake ing konstruksi menara dhuwur.

Luwih, piring waja njaba saka layar pangayoman punika Papan iklan apik kanggo publisitas saka contractor.

Paramèter

Tekanan Kerja Sistem Hidrolik 50 KN
Nomer Platform 0-5
Jembaré Platform Operasi 900 mm
Loading saka Platform operasi 1-3KN/㎡
Loading saka Unloading Platform 2 ton
Dhuwur pangayoman 2,5 jubin utawa 4,5 jubin.

Komponen utama

Sistem Hidrolik

Kanggo nguwasani sistem supaya bisa munggah, crane ora dibutuhake sajrone pendakian.

Platform Operasi

Kanggo ngrakit tulangan, tuang beton, bahan tumpukan lsp.

Sistem Proteksi

Kanggo nutupi kabeh area kerja permukaan njaba layar bisa digunakake kanggo pariwara

Platform Unloading

Kanggo mindhah formwork lan bahan liyane menyang lantai ndhuwur.

Sistem Jangkar

Kanggo prewangan kabeh loading saka sistem panel pangayoman, kalebu operator lan bahan bangunan.

Rel Pendakian

kanggo Self-climbing saka sistem panel pangayoman

Diagram struktur


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita