Shoring

  • Baja Prop

    Baja Prop

    Prop baja minangka piranti dhukungan sing akeh digunakake kanggo ndhukung struktur arah vertikal, sing adaptasi karo dhukungan vertikal saka formwork slab saka wangun apa wae.Iku prasaja lan fleksibel, lan instalasi trep, kang ekonomi lan praktis.Prop baja njupuk papan cilik lan gampang kanggo nyimpen lan transportasi.

  • Ringlock Scaffolding

    Ringlock Scaffolding

    Perancah Ringlock minangka sistem perancah modular sing luwih aman lan trep bisa dipérang dadi sistem 48mm lan sistem 60.Sistem Ringlock minangka standar, buku besar, penyangga diagonal, pangkalan jack, kepala u lan komponen liyane.Standar dilas kanthi rosette kanthi wolung bolongan sing papat bolongan cilik kanggo nyambungake buku besar lan papat bolongan gedhe liyane kanggo nyambungake diagonal.