Bekisting Dinding Plastik

Katrangan singkat:

Bekisting Dinding Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.


Detail Produk

Kaluwihan

Bekisting plastik minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.

Bekisting plastik kanthi jelas nambah efisiensi tembok, kolom, lan slab kanthi nggunakake komponen bekisting sistem sing beda-beda.

Amarga kemampuan adaptasi sing sampurna ing saben bagean sistem, bocor banyu utawa beton sing mentas diwutahake saka macem-macem bagean dihindari.Kajaba iku, iku sistem paling ngirit tenaga kerja amarga ora mung gampang dipasang lan dilebokake, nanging uga bobot entheng dibandhingake karo sistem formwork liyane.

Bahan formwork liyane (kayata kayu, baja, aluminium) bakal duwe macem-macem cacat, sing bisa ngluwihi keuntungane.Contone, panggunaan kayu cukup larang lan nduwe pengaruh gedhe marang lingkungan amarga deforestasi.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.

Ora kalebu materi, pangembang kita fokus kanggo mesthekake yen sistem formwork gampang ditangani lan dingerteni kanggo pangguna.Malah operator sistem formwork sing kurang berpengalaman bisa nggarap bekisting plastik kanthi efisien.

Formwork plastik bisa didaur ulang, saliyane kanggo nyuda wektu pangolahan lan nambah indikator reusability, uga ramah lingkungan.

Kajaba iku, cithakan plastik bisa gampang dicuci nganggo banyu sawise digunakake.Yen rusak amarga penanganan sing ora bener, bisa disegel nganggo pistol udara panas tekanan rendah.

Detail Produk

jeneng produk Bekisting Dinding Plastik
Ukuran standar Panel: 600*1800mm, 500*1800mm, 600*1200mm, 1200*1500mm, 550*600mm, 500*600mm, 25mm * 600mm lan etc.
Aksesoris Gagang kunci, tie rod, tie rod nuts, waler diperkuat, prop sing bisa diatur, lsp...
Layanan Kita bisa nyedhiyakake rencana biaya lan rencana tata letak sing cocog miturut gambar struktur sampeyan!

Fitur

* Instalasi prasaja & deassembly gampang.

* Gampang dipisahake saka beton, ora perlu agen rilis.

* Bobot entheng lan aman kanggo ditangani, gampang diresiki lan kuwat banget.

* Bekisting plastik bisa digunakake maneh lan didaur ulang luwih saka 100 kali.

* Bisa nanggung tekanan beton seger nganti 60KN / sqm kanthi tulangan sing tepat

* Kita bisa menehi dhukungan layanan teknik situs.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita