Bekisting Pendakian Cantilever

Katrangan singkat:

The cantilever climbing formwork, CB-180 lan CB-240, utamané dipigunakaké kanggo pouring beton area gedhe, kayata kanggo bendungan, dermaga, jangkar, tembok penahan, trowongan lan basements.Tekanan lateral beton ditanggung dening jangkar lan batang pengikat tembok, saengga ora ana tulangan liyane sing dibutuhake kanggo bekisting.Iki ditampilake kanthi operasi sing gampang lan cepet, pangaturan sing amba kanggo dhuwur casting siji-mati, permukaan beton sing mulus, lan ekonomi lan daya tahan.


Detail Produk

Detail Produk

The cantilever climbing formwork, CB-180 lan CB-240, utamané dipigunakaké kanggo pouring beton area gedhe, kayata kanggo bendungan, dermaga, jangkar, tembok penahan, trowongan lan basements.Tekanan lateral beton ditanggung dening jangkar lan batang pengikat tembok, saengga ora ana tulangan liyane sing dibutuhake kanggo bekisting.Iki ditampilake kanthi operasi sing gampang lan cepet, pangaturan sing amba kanggo dhuwur casting siji-mati, permukaan beton sing mulus, lan ekonomi lan daya tahan.

Bekisting cantilever CB-240 nduweni unit angkat ing rong jinis: jinis brace diagonal lan jinis truss.Tipe Truss luwih cocok kanggo kasus kanthi beban konstruksi sing luwih abot, degdegan formwork sing luwih dhuwur lan kecenderungan sing luwih cilik.

Bentenane utama antarane CB-180 lan CB-240 yaiku kurung utama.Jembaré platform utama saka rong sistem kasebut yaiku 180 cm lan 240 cm.

DCIM105MEDIADJI_0026.JPG

Karakteristik CB180

● Anchoring ekonomi lan aman

M30 / D20 climbing cones wis dirancang utamané kanggo concreting siji-sisi nggunakake CB180 ing construction bendungan, lan kanggo ngidini transfer saka tensile dhuwur lan pasukan geser menyang isih seger, beton unreinforced.Tanpa tembok tie-rod, beton rampung sampurna.

● Stabil lan biaya-efektif kanggo kathah dhuwur

jarak krenjang loman ngidini Unit formwork area gedhe karo pemanfaatan optimal saka kapasitas prewangan.Iki ndadékaké kanggo solusi banget ekonomi.

● Perencanaan sing prasaja lan fleksibel

Kanthi bekisting panjat siji-sisi CB180, struktur bunder uga bisa dibeton tanpa ngalami proses perencanaan gedhe.Malah digunakake ing tembok miring bisa ditindakake tanpa langkah khusus amarga beban konkrit tambahan utawa pasukan angkat bisa ditransfer kanthi aman menyang struktur kasebut.

Karakteristik CB240

● Kapasitas bantalan dhuwur
Kapasitas loading dhuwur saka kurung ngidini unit scaffold sing gedhe banget.Iki ngirit angka jangkar sing dibutuhake uga nyuda wektu pendakian.

● Prosedur obah prasaja dening crane
Liwat sambungan kuwat saka formwork bebarengan karo scaffold climbing, loro bisa dipindhah minangka unit climbing siji dening crane.Mangkono larang regane wektu-irit bisa digayuh.

● Proses striking cepet tanpa cran
Kanthi set retrusive, unsur formwork gedhe uga bisa ditarik kanthi cepet lan minimal gaweyan.

● Aman karo platform karya
Platform kasebut wis dipasang kanthi kuat lan bakal menek bebarengan, tanpa perancah nanging bisa digunakake kanthi aman sanajan lokasi sampeyan dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita