Formwork Trowongan

Katrangan singkat:

Formwork Tunnel minangka jinis gabungan formwork, sing nggabungake formwork tembok cast-in-place lan formwork saka lantai cast-in-place ing basis saka construction saka formwork gedhe, supaya minangka kanggo ndhukung formwork sapisan, dasi. bar baja sapisan, lan pour tembok lan formwork menyang wangun sapisan ing wektu sing padha.Amarga wangun ekstra formwork iki kaya trowongan persegi dowo, iku disebut trowongan formwork.


Detail Produk

Detail Produk

Formwork Tunnel minangka sistem bekisting sing bisa digunakake sajrone siklus normal kanggo nggawe tembok lan bekisting program.Sistem iki ngasilake struktur bantalan beban sing efektif sing akeh digunakake.Ruang formwork trowongan jembaré 2,4-2,6 meter, dadi luwih gampang kanggo dibagi lan mbangun spasi sing luwih cilik.

Sistem formwork trowongan digunakake ing produksi bangunan kaya omah, omah kunjara, lan asrama mahasiswa sing duwe struktur monolitik.Gumantung saka ukuran struktur, sistem formwork trowongan nyedhiyakake casting saka lantai ing 2 dina utawa ing siji dina.Bangunan sing diasilake kanthi sistem bekisting terowongan efisien biaya, tahan gempa, tingkat produksi minimal lan nyuda biaya tenaga kerja struktur.Sistem formwork trowongan luwih disenengi kanggo bangunan militer uga.

Karakteristik

bangunan
Formwork khusus diadaptasi kanggo saben proyek.Sifat sistem bola-bali lan nggunakake formulir prefabricated lan nguatake kloso / kandhang nyederhanakake kabeh proses konstruksi, ngasilake operasi sing lancar lan cepet.Teknik sing digunakake wis dikenal ing industri, nanging kanthi konstruksi terowongan, kurang gumantung marang tenaga kerja trampil.

Kualitas
Kualitas ditingkatake sanajan kacepetan konstruksi.Permukaan baja sing tepat, malah saka bekisting nggawe finish sing alus lan berkualitas sing bisa nampa dekorasi langsung kanthi persiapan minimal (jas skim bisa uga dibutuhake).Iki nyuda syarat kanggo perdagangan ing ngisor iki, saéngga nyedhiyakake penghematan biaya tambahan lan nyepetake kabeh proses.

Desain
Teluk gedhe sing dibangun nganggo bentuk terowongan nyedhiyakake keluwesan sing luar biasa ing desain lan tata bangunan lan ngidini kebebasan sing dhuwur ing tampilan pungkasan.

Safety
Bentuk trowongan nduweni platform kerja integral lan sistem proteksi pinggiran.Kajaba iku, tugas-tugas sing bisa diulang-ulang lan bisa ditebak nyengkuyung akrab karo operasi, lan, yen latihan rampung, produktivitas mundhak nalika konstruksi maju.Persyaratan minimal kanggo alat lan peralatan nalika mindhah wangun trowongan luwih nyuda resiko kacilakan ing situs kasebut.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita