Baja Prop

Katrangan singkat:

Prop baja minangka piranti dhukungan sing akeh digunakake kanggo ndhukung struktur arah vertikal, sing adaptasi karo dhukungan vertikal saka formwork slab saka wangun apa wae.Iku prasaja lan fleksibel, lan instalasi trep, kang ekonomi lan praktis.Prop baja njupuk papan cilik lan gampang kanggo nyimpen lan transportasi.


Detail Produk

Detail Produk

Prop baja minangka piranti dhukungan sing akeh digunakake kanggo ndhukung struktur arah vertikal, sing adaptasi karo dhukungan vertikal saka formwork slab saka wangun apa wae. Iku prasaja lan fleksibel, lan instalasi trep, ekonomi lan praktis. njupuk papan cilik lan gampang kanggo nyimpen lan transportasi.
Prop baja bisa diatur ing sawetara tartamtu lan bisa diatur yen perlu.

Umume ana telung jinis prop baja:
1.Outer tubeφ60, Inner tubeφ48(60/48)
2.Outer tubeφ75, Inner tubeφ60(75/60)

Prop baja asli minangka prop luwes pisanan ing donya, ngrevolusi konstruksi.Iku desain prasaja lan inovatif, diprodhuksi saka baja ngasilaken dhuwur kanggo specifications prop baja, ngidini versatility antarane akeh saka nggunakake, kalebu support falsework, minangka raking gisik, lan minangka support sauntara.Alat peraga baja cepet dibangun ing telung langkah sing gampang lan bisa ditangani dening wong siji, njamin aplikasi bekisting lan scaffolding sing dipercaya lan ekonomis.

Komponen baja tulangan:

1. Kepala lan piring dhasar kanggo ngamanake balok kayu utawa nggampangake panggunaan aksesoris.

2. diameteripun tabung Inner mbisakake tabung scaffold standar lan couplers digunakake kanggo tujuan bracing.

3. Tabung njaba accommodates bagean Utas lan slot kanggo imbuhan dhuwur nggoleki.Coupler reduksi mbisakake tabung scaffold standar disambungake menyang pipa njaba baja kanggo tujuan bracing.

4. Utas ing tabung njaba nyedhiyakake pangaturan sing apik ing jangkoan sing diwenehake.Utas sing digulung nahan kekandelan tembok tabung lan kanthi mangkono njaga kekuatan maksimal.

5. Nut prop yaiku nut prop baja sing ngresiki dhewe sing duwe bolongan ing siji mburi supaya gampang diowahi nalika gagang prop cedhak karo tembok.Kacang ekstra bisa ditambahake kanggo ngowahi prop menyang strut push-pull.

Kaluwihan

1. tabung baja kualitas dhuwur njamin kapasitas loading dhuwur.
2. Ana macem-macem finishing, kayata: galvanisasi panas, galvanisasi listrik, lapisan bubuk lan lukisan.
3. Desain khusus ngalangi operator saka babras tangan antarane tabung njero lan njaba.
4. Tabung njero, pin lan kacang sing bisa diatur dirancang kanggo nglindhungi saka disengagement sing ora disengaja.
5. Kanthi ukuran piring lan piring dasar sing padha, kepala prop (kepala garpu) gampang dilebokake ing tabung njero lan tabung njaba.
6. Pallet sing kuwat njamin transportasi kanthi gampang lan aman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita