Bekisting Baja

  • Bekisting Baja Kustomisasi

    Bekisting Baja Kustomisasi

    Formwork baja digawe saka piring pasuryan baja kanthi iga lan flensa sing dibangun ing modul biasa.Flanges wis bolongan bolongan ing interval tartamtu kanggo Déwan clamp.
    Bekisting baja kuwat lan awet, mula bisa digunakake maneh ing konstruksi.Iku gampang kanggo ngumpul lan erect.Kanthi wangun tetep lan struktur, iku arang banget cocok kanggo aplikasi kanggo construction kang akeh jumlahe struktur padha-shaped dibutuhake, contone bangunan dhuwur, dalan, jembatan etc.

  • Bekisting Baja Pracetak

    Bekisting Baja Pracetak

    Formwork girder precast nduweni kaluwihan saka presisi dhuwur, struktur prasaja, retractile, gampang demoulding lan operasi prasaja.Bisa hoisted utawa nyeret menyang casting situs integrally, lan demoulded integrally utawa piecemeal sawise konkrit nampa kekuatan, banjur narik metu jamur utama saka girder.Gampang nginstal lan debugging, intensitas tenaga kerja sing sithik, lan efisien dhuwur.