Bekisting Baja Kustomisasi

Katrangan singkat:

Formwork baja digawe saka piring pasuryan baja kanthi iga lan flensa sing dibangun ing modul biasa.Flanges wis bolongan bolongan ing interval tartamtu kanggo Déwan clamp.
Bekisting baja kuwat lan awet, mula bisa digunakake maneh ing konstruksi.Iku gampang kanggo ngumpul lan erect.Kanthi wangun tetep lan struktur, iku arang banget cocok kanggo aplikasi kanggo construction kang akeh jumlahe struktur padha-shaped dibutuhake, contone bangunan dhuwur, dalan, jembatan etc.


Detail Produk

Detail Produk

Formwork baja khusus digawe saka piring rai baja kanthi iga lan flang sing dibangun ing modul biasa.Flanges wis bolongan bolongan ing interval tartamtu kanggo Déwan clamp.

Formwork baja khusus kuwat lan awet, mula bisa digunakake maneh ing konstruksi.Iku gampang kanggo ngumpul lan erect.Kanthi wangun tetep lan struktur, iku arang banget cocok kanggo aplikasi kanggo construction kang akeh jumlahe struktur padha-shaped dibutuhake, contone bangunan dhuwur, dalan, jembatan etc.

Formwork baja khusus bisa disesuaikan ing wektu miturut syarat pelanggan.

Amarga kekuatan dhuwur saka bekisting baja adat, bekisting baja adat duwe reusability dhuwur.

Formwork baja bisa ngirit biaya lan nggawa keuntungan lingkungan kanggo proses konstruksi.

Nggawe formwork baja mbutuhake proses produksi minimal.Ana pirang-pirang cara kanggo nggawe baja, salah sijine yaiku modeling komputer.Proses modeling digital mesthekake yen baja dibentuk kanthi bener nalika pisanan dibentuk lan dibentuk, saéngga nyuda kabutuhan kerja ulang.Yen bekisting baja bisa digawe kanthi cepet, kacepetan kerja lapangan uga bakal digawe cepet.

Amarga kekuatane, baja cocok kanggo lingkungan sing ekstrem lan kondisi cuaca sing abot.Kinerja anti-karat nyuda kemungkinan kacilakan kanggo tukang bangunan lan warga, saéngga nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo kabeh wong.

Ngelingi bisa digunakake maneh lan daur ulang baja, bisa dianggep minangka bahan bangunan sing lestari.Mula, luwih akeh perusahaan nggawe pilihan pembangunan sing lestari kanggo nyuda karusakan lingkungan.

Formwork minangka struktur sementara ing ngendi beton bisa diwutahake lan diamanake nalika disetel.Bekisting baja nduweni piring baja gedhe sing diamanake bebarengan karo bar lan pasangan sing dikenal minangka karya palsu.

Lianggong duwe akeh pelanggan ing saindenging jagad, kita nyedhiyakake sistem formwork ing Timur Tengah, Asia Tenggara, Eropa lan liya-liyane.

Pelanggan kita tansah dipercaya Lianggong lan kerjo bareng karo kita kanggo ngupaya pembangunan umum.

Karakteristik

1-1Z302161F90-L

* Ora assembling, operasi gampang karo formwork kawangun.

* Kaku dhuwur, nggawe wangun sampurna kanggo beton.

* Bola-bali turnover kasedhiya.

* Jarak sing akeh digunakake, kayata bangunan, jembatan, trowongan, lsp.

Aplikasi

Tembok geser, metro, slab, kolom, bangunan omah lan komersial.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk