Formwork Baja sing Disesuaikan

Katrangan singkat:

Formwork baja digawe saka piring pasuryan baja kanthi iga lan flensa internal ing modul biasa. Flensa wis ngetokake bolongan kanthi interval tartamtu kanggo dipasang ing clamp.
Bekas baja kuat lan awet, mula bisa digunakake kaping pirang-pirang ing konstruksi. Gampang kumpul lan dipasang. Kanthi bentuk lan struktur sing tetep, cocog banget kanggo konstruksi sing dibutuhake struktur bentuk sing padha, kayata bangunan dhuwur, dalan, jembatan lsp.


Detail Produk

Rincian Produk

Formwork baja khusus digawe saka piring pasuryan baja kanthi iga lan flensa internal ing modul biasa. Flensa wis ngetokake bolongan kanthi interval tartamtu kanggo dipasang ing clamp.

Formwork baja khusus kuat lan awet, mula bisa digunakake kaping pirang-pirang ing konstruksi. Gampang kumpul lan dipasang. Kanthi bentuk lan struktur sing tetep, cocog banget kanggo konstruksi sing dibutuhake struktur bentuk sing padha, kayata bangunan dhuwur, dalan, jembatan lsp.

Formwork baja khusus bisa disesuaikan ing wektu miturut kebutuhan pelanggan.

Amarga kekuwatan dhuwur saka formwork baja khusus, formwork baja khusus duwe kegunaan sing dhuwur.

Formwork baja bisa ngirit biaya lan nggawa mupangat lingkungan kanggo proses konstruksi.

Nggawe formwork baja mbutuhake proses produksi minimal. Ana akeh cara kanggo nggawe baja, salah sijine yaiku modeling komputer. Proses pemodelan digital njamin manawa baja digawe kanthi bener nalika kaping pisanan dibentuk lan digawe, mula minimalake kebutuhan kanggo nyusun ulang. Yen formwork baja bisa diproduksi kanthi cepet, kecepetan kerja lapangan uga bakal digawe luwih cepet.

Amarga kekuatane, baja cocog kanggo lingkungan sing ekstrem lan kahanan cuaca sing parah. Kinerja anti-korosi nyuda kemungkinan kacilakan kanggo tukang bangunan lan warga, saéngga nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo kabeh wong.

Ngelingi reabilitas lan daur ulang baja, bisa dianggep minangka bahan bangunan berkelanjutan. Mula, saya akeh perusahaan sing nggawe pilihan pangembangan berkelanjutan kanggo nyuda kerusakan lingkungan.

Formwork ateges minangka struktur sementara sing beton bisa diwutahake lan diamanake nalika disetel. Formwork baja nduweni piring baja gedhe sing diamanake bebarengan karo bar lan pasangan sing diarani palsu.

Lianggong duwe akeh pelanggan ing saindenging jagad, kita nyediakake sistem formwork ing Timur Tengah, Kidul-wétan Asia, Eropa lan liya-liyane.

Pelanggan mesthi pitados karo Lianggong lan kerja sama karo kita kanggo ngupayakake pembangunan umum.

Karakteristik

1-1Z302161F90-L

* Ora ana assembling, gampang operasi karo formwork kawangun.

* Kaku kaku, nggawe bentuk sing sampurna kanggo beton.

* Turnover bola-bali kasedhiya.

* Rentang sing ditrapake kanthi wiyar, kayata bangunan, jembatan, trowongan, lsp.

Lamaran

Dinding geser, metro, papan, kolom, bangunan residensial & komersial.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk