Bekisting Plastik

  • Bekisting Dinding Plastik

    Bekisting Dinding Plastik

    Bekisting Dinding Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.

  • Bekisting Kolom Plastik

    Bekisting Kolom Plastik

    Miturut assembling saka telung specifications, kothak kolom wangun karya bakal ngrampungake struktur kolom kothak ing dawa sisih saka 200mm kanggo 1000mm atintervals 50mm.

  • Bekisting Slab Plastik

    Bekisting Slab Plastik

    Bekisting Slab Plastik Lianggong minangka sistem bekisting material anyar sing digawe saka ABS lan kaca serat.Nyedhiyakake situs proyek kanthi degdegan sing trep karo panel bobot entheng saengga gampang banget kanggo ditangani.Iki uga ngirit biaya sampeyan dibandhingake karo sistem formwork material liyane.