120 Bekisting rangka baja

Katrangan singkat:

120 baja pigura tembok formwork punika jinis abot karo kekuatan dhuwur.Kanthi baja hollow-bagean tahan torsi minangka pigura sing digabungake karo plywood kanthi kualitas dhuwur, 120 bekisting tembok pigura baja stands metu kanggo umur dawa banget lan Rampung konkrit konsisten.


Detail Produk

Detail Produk

120 Sistem rangka baja Kalebu Plywood, ora perlu Pre-assembly sistem.

Utamane Digunakake kanggo kabeh jinis tembok kayata tembok Shear, tembok inti uga kanggo macem-macem ukuran Columns kanggo macem-macem dhuwur.

Sistem rangka baja 120 yaiku Sistem Panel Bingkai Baja, sing siap digunakake lan banget kasar.

Panel 3.30m, 2.70m lan 1.20m duwe macem-macem jembar saka 0.30m nganti 2.4m kanthi interval 0.05m utawa 0.15m ukuran jembar panel bisa ditrapake kanthi kabeh efisiensi aplikasi.

Kabeh 120 sistem pigura Steel adhedhasar profil roll-mbentuk kadhemen kanggo sudhut.Profil pinggiran theses disiapake kanthi wangun khusus ing njero sing ngidini aplikasi saka Couple alignment.

Bolongan kasedhiya ing profil pinggiran vertikal Alignment pas panel didegaké bisa liwat recess saka profil pinggiran kanthi nggunakake crowbar (utawa kuku-remover).

Lembar plywood kandel 18mm didhukung dening wolung utawa sepuluh bar penengah kanthi desain sing padha.Dheweke uga nawakake akeh kemungkinan kanggo lampiran 120 aksesoris sistem rangka baja.Pigura baja rampung dicet.

Kabeh panel bisa digabung ing macem-macem cara, lying ing sisih utawa ngadeg mujur.Padha uga bisa diinstal ing noto staggered minangka interkoneksi sawijining independen saka modul dimensi.

Ambane panel 12cm njamin kapasitas bantalan beban sing apik (70 KN/m2) Dadi bekisting Single-Story kanthi dhuwur 2,70 lan 3,30 meter, tekanan beton lan tingkat penempatan beton ora perlu dipikirake.Plywood kandel 18mm ditempelake 7-fold lan nalika casting ing tembok masonry.

Karakteristik

1 (4)

Kabeh komponen siap digunakake nalika teka ing situs kasebut.

Profil khusus kang saka pigura, nambah kekuatan panel lan mesthekake urip dawa layanan .Kanthi profil shaped khusus lan siji jotosan Clamps, sambungan panel gampang banget & cepet.

Sambungan panel ora gumantung ing bolongan ing profil pigura.

Pigura ngubengi plywood lan nglindhungi pinggiran plywood saka ciloko sing ora dikarepake.Sawetara clamps cukup kanggo sambungan kaku.Iki njamin nyepetake wektu perakitan lan disassembly.

Pigura ngalangi banyu kanggo njaluk menyang plywood liwat sawijining sisih.

120 Sistem rangka baja terdiri dari rangka baja, panel plywood, push pull prop, scaffold bracket, alignment coupler, kompensasi waler, tie rod, lifting hook, dll.

Panel plywood digawe saka kayu lapis wangun wisa kanthi kualitas dhuwur .bingkai baja ing njero digawe saka baja cold roll khusus.

Kompensasi waler ngiyataken rigidity Integrasi ing lokasi sambungan panel.

Gampang operasi, bobot entheng, panyimpenan lan transportasi sing trep.

Nggunakake komponen sing kalebu ing sistem dhasar, sampeyan bakal bisa ngatasi masalah formwork ing konstruksi industri lan omah.

Bagean sing kalebu ing komponen tambahan nggedhekake kemungkinan aplikasi formwork lan nyederhanakake beton.

Sudut non-persegi panjang bisa ditutup kanthi sudhut hinged lan sudhut njaba.Ing sawetara imbuhan saka komponen iki ngidini sudhut sudhut oblique, nyetel anggota ijol kanggo kekandelan tembok beda.

1 (5)

Aplikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk