H20 Bekisting Kolom Balok Kayu

Katrangan singkat:

Formwork kolom balok kayu utamane digunakake kanggo kolom casting, lan struktur lan cara nyambungake meh padha karo formwork tembok.


Detail Produk

Detail Produk

Formwork kolom balok kayu utamane digunakake kanggo kolom casting, lan struktur lan cara nyambungake meh padha karo formwork tembok.Fleksibilitas dhuwur kanthi mung sawetara komponen utama bisa nyukupi syarat konstruksi, kayata balok kayu H20, waling baja, plywood lan clamp lsp.

Bahan Q235 Baja, Balok Kayu, Plywood
warna Customized utawa Kuning, Biru, Coklat
Ukuran Pembentukan universal

Spesifikasi Teknis

Maks.tekanan sing diidini yaiku 80kN/m2.

Gampang kanggo njupuk sembarang meksa beton seger kanthi nyetel spasi tata letak antarane H20 lan walers.

Max.Cross bagean punika 1.0mx1.0m tanpa in-liwat rod dasi.

Imbuhan fleksibel kanggo pas ukuran kolom beda.

1 (2)
1 (3)
11 (2)

Bekisting kolom luwes balok kayu

Formwork kolom sing bisa diatur mbisakake casting konkrit saka kolom kothak utawa persegi dowo ing sawetara tartamtu kanthi nyetel ukuran area bagean formwork.Pangaturan kasebut diwujudake kanthi ngganti posisi relatif saka walers.

Ana telung specifications kanggo walers saka formwork kolom luwes, kang bisa nindakake casting konkrit saka kothak utawa persegi dowo kolom karo dawa sisih 200-1400mm.Ukuran kolom sing bakal dicor kaya ing ngisor iki:

Length of waler (m)

Cakupan dawa sisih kolom sing bakal dicor (m)

1.6 lan 1.9

1.0 nganti 1.4

1.6 lan 1.3

0.6 nganti 1.0

1.3 lan 0.9

0.2 nganti 0.6

Bisa diatur ing sembarang ukuran salib-bagean ing sawetara allowable, loro kothak lan persegi dowo.Diagram skematik penyesuaian kaya ing ngisor iki:

Tembok diagonal brace

Bekisting kolom tembok balok kayu kudu dilengkapi strut spindle, sing digunakake minangka sistem pangaturan kaya sing ditampilake ing gambar:

Aplikasi

Layanan Kita

Nyedhiyakake dhukungan ing saben tahapan proyek

1. Nyedhiyani cosult nalika klien njupuk bagéyan ing project undhangan bid.

2. Nyedhiyani solusi tender formwork sing dioptimalake kanggo klien asisten kanggo menang proyek kasebut.

3. Ngembangake desain formwork, nyaring rencana awal, lan njelajah watesan hubungan antarane pasokan & dikarepake.

4. Mulai ngrancang formwork kanthi rinci miturut penawaran sing menang.

5. Nyedhiyakake paket solusi bekisting ekonomi lan nyedhiyakake layanan dhukungan ing situs sing terus-terusan.

Packing

1. Umumé, bobot net total wadhah sing dimuat yaiku 22 ton nganti 26 ton, sing kudu dikonfirmasi sadurunge dimuat.
2. Paket sing beda digunakake kanggo produk sing beda:
--- bundel: balok kayu, alat peraga baja, batang pengikat, lsp.
--- pallet: bagean cilik bakal dilebokake ing tas lan banjur ing pallets.
--- kasus kayu: kasedhiya ing request customer.
--- massal: sawetara barang ora duwe aturan baku bakal dimuat ing akeh ing wadhah.

Pangiriman

1. Produksi: Kanggo wadhah lengkap, biasane kita kudu 20-30 dina sawise nampa pembayaran mudhun customer.
2. Transportasi: Iku gumantung ing port daya panggonan.
3. Rembugan perlu kanggo syarat khusus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk