Bekisting Rangka Baja

  • 65 Bekisting Rangka Baja

    65 Bekisting Rangka Baja

    65 Bekisting tembok rangka baja minangka sistem sing sistematis lan universal.Wulu khas sing bobot entheng lan kapasitas beban dhuwur.Kanthi clamp unik minangka konektor kanggo kabeh kombinasi, operasi mbentuk uncomplicated, shuttering-wektu cepet lan efficiency dhuwur kasil ngrambah.

  • 120 Bekisting rangka baja

    120 Bekisting rangka baja

    120 baja pigura tembok formwork punika jinis abot karo kekuatan dhuwur.Kanthi baja hollow-bagean tahan torsi minangka pigura sing digabungake karo plywood kanthi kualitas dhuwur, 120 bekisting tembok pigura baja stands metu kanggo umur dawa banget lan Rampung konkrit konsisten.