H20 Bekisting Dinding Kayu Balok

Katrangan singkat:

Bekisting tembok kasusun saka balok kayu H20, waling baja lan bagean penghubung liyane.Komponen kasebut bisa dirakit panel bekisting ing jembar lan dhuwur sing beda-beda, gumantung saka dawa sinar H20 nganti 6,0m.


Detail Produk

Detail Produk

Bekisting tembok kasusun saka balok kayu H20, waling baja lan bagean penghubung liyane.Komponen kasebut bisa dirakit panel bekisting ing jembar lan dhuwur sing beda-beda, gumantung saka dawa sinar H20 nganti 6,0m.

Baja walings dibutuhake diprodhuksi ing sesuai karo project tartamtu dawa selaras.Bolongan sing bentuke longitudinal ing konektor waling lan waling baja nyebabake sambungan kenceng sing terus-terusan (tegangan lan kompresi).Saben sambungan waling disambungake kanthi rapet kanthi konektor waling lan papat pin wedge.

Panel struts (uga disebut Push-pull prop) dipasang ing waling baja, mbantu degdegan panel formwork.Dawane struts panel dipilih miturut dhuwur panel formwork.

Nggunakake krenjang konsol ndhuwur, platform kerja lan konkrit dipasang ing bekisting tembok.Iki kalebu: krenjang konsol ndhuwur, papan, pipa baja lan penghubung pipa.

Kaluwihan

1. Sistem formwrok tembok digunakake kanggo kabeh jinis tembok lan kolom, kanthi rigiditas dhuwur lan stabilitas kanthi bobote kurang.

2. Bisa milih bahan pasuryan sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan - contone kanggo beton sing mulus.

3. Gumantung ing meksa beton dibutuhake, balok lan waling baja diwenehi jarak cedhak utawa loro.Iki njamin desain wangun-karya sing paling optimal lan bahan sing paling ekonomis.

4. Bisa dirakit sadurunge ing situs utawa sadurunge teka ing situs, ngirit wektu, biaya lan spasi.

5. Bisa cocog uga karo paling sistem formwork Euro.

Proses perakitan

Posisi walers

Lay walers ing platform ing kadohan ditampilake ing drawing.Tandhani garis posisi ing walers lan tarik garis diagonal.Ayo garis diagonal saka persegi dowo sing dumadi dening sembarang loro walers witjaksono kanggo saben liyane.

1
2

Pemasangan balok kayu

Pasang balok kayu ing loro ujung waler miturut ukuran sing ditampilake ing gambar kasebut.Tandhani garis posisi lan tarik garis diagonal.Priksa manawa garis diagonal saka persegi dowo sing dumadi saka rong balok kayu padha karo saben liyane.Banjur ndandani kanthi clamps flange.Sambungake ujung sing padha saka rong balok kayu kanthi garis tipis minangka garis pathokan.Pasang balok kayu liyane miturut garis pathokan lan priksa manawa padha sejajar karo balok kayu ing sisih loro.Ndandani saben balok kayu kanthi klem.

Pasang pancing angkat ing balok kayu

Pasang pancingan angkat miturut ukuran ing gambar.Clamps kudu digunakake ing loro-lorone saka balok kayu ngendi pancingan dumunung, lan mesthekake yen clamps wis fastened.

3
4

Panel laying

Potong panel miturut gambar lan sambungake panel karo balok kayu kanthi sekrup nutul dhewe.

Aplikasi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita