Warta

  • Aplikasi Formwork Baja

    Perusahaan LIANGGNOG duwe pengalaman desain lan teknologi manufaktur sing akeh kanggo formwork baja sing akeh digunakake ing formwork jembatan, cantilever formler, trowongan trowongan, formwork rel kanthi kecepatan tinggi, formwork subway, balok girder lan liya-liyane. The ...
    Waca liyane
  • Proses instalasi formwork pendakian otomatis hidrolik

    Ngumpulake tripod: pasang rong potongan udakara 500mm * 2400mm papan ing lantai horisontal miturut jarak krenjang, lan lebokake gandha tripod ing papan. Rong sumbu tripod kudu sejajar banget. Jarak sumbu yaiku jarak tengah ...
    Waca liyane
  • LIANGGONG Formula Pendaki Hidrolik Hidrolik

    Salam musiman lan salam kanggo taun anyar, LIANGGONG muga-muga sukses bisnis lan entuk rejeki sing apik. Sistem pendakian otomatis hidrolik minangka pilihan pertama kanggo tembok geser bangunan sing dhuwur banget, tabung inti struktur bingkai, kolom raksasa lan ...
    Waca liyane