Kabar

  • Precast Steel Formwork kanggo pelanggan Yunani

    Precast Steel Formwork kanggo pelanggan Yunani

    Baja minangka bahan sing sampurna kanggo nggawe bekisting amarga ora bakal mlengkung utawa mlengkung nalika nyirami beton.
    Waca liyane
  • Proyek Bendungan Indonesia

    Proyek Bendungan Indonesia

    Proyek Bendungan Indonesia Nama Proyek: Bendungan Negara: Indonesia Kegunaan produk: H20 bekisting balok kayu Bekisting bendungan sisi tunggal Perancah ringlock Gambar produksi: Gambar pengiriman
    Waca liyane
  • Lianggong Formwork

    Lianggong Formwork

    Bekisting Baja Bekisting Flat : Bekisting Flat digunakake kanggo mbentuk tembok beton, slab lan kolom.Ana flanges ing pinggir panel formwork lan iga ing tengah, sing kabeh bisa nambah kapasitas loading.Ketebalan permukaan bekisting yaiku 3mm, sing ...
    Waca liyane
  • November iki, kita Liagong Formwork duwe kantor dhewe ing Nanjing.

    November iki, kita Liagong Formwork duwe kantor dhewe ing Nanjing.

    November iki, kita Lianggong Formwork duwe kantor dhewe ing Nanjing.We warmly welcome kanca anyar kanggo gabung kulawarga gedhe kita.Kita minangka perusahaan cithakan sing nggabungake industri lan perdagangan.Kita duwe platform lan pabrik dhewe.Mangga deleng tampilan anyar kantor Nanjing kita.
    Waca liyane
  • Proyek Jembatan Tanzania

    Proyek Jembatan Tanzania

    Negara:Tanzania Prouduct nggunakake ier formwork Pier cap formwork Gambar Produksi: Gambar pangiriman
    Waca liyane
  • Proyek Tembok Penahan Rusia

    Proyek Tembok Penahan Rusia

    Jeneng proyek: Tembok Penahan Negara: Rusia Panganggone produk: H20 bekisting balok kayu CB200 climbing formwork ringlock scaffolding Gambar produksi: Gambar pangiriman Gambar proyek.
    Waca liyane
  • Kotak Parit

    Kotak Parit

    Kothak trench minangka piranti safety sing digunakake kanggo nglindhungi para pekerja ing trenches.Iki minangka struktur persegi sing digawe saka lembaran sisih sing wis dibangun lan anggota salib sing bisa diatur.Biasane digawe saka baja.Kothak parit penting kanggo safety para pekerja sing kerja ing ngisor lemah amarga ambruk parit bisa nyebabake ...
    Waca liyane
  • 3-Lapisan Kuning Formwork Papan

    paramèter produk Papan iki kasusun saka telung lapisan saka kayu, kayu asalé saka telung jinis wutah wit ing cemoro alas sustainable, minterake, wit pinus.Piring njaba loro ditempelake kanthi longitudinal lan piring njero dipasang kanthi transversal.Melamine-urea formaldehyde (MUF) kontrol suhu ...
    Waca liyane
  • Maintenance bekisting baja

    Maintenance bekisting baja

    Minangka bahan konstruksi sing penting ing konstruksi, bekisting baja duweni pengaruh penting marang kualitas lan kekuatan bangunan.Bekisting baja kasusun saka panel, stiffeners, trusses ndhukung, lan mekanisme stabil.Panel biasane piring baja utawa plywood, lan bisa uga ...
    Waca liyane
  • Bekisting plastik berongga

    Bekisting plastik berongga

    • Material Bahan saka formwork plastik kothong Polypropylene, titik leleh bisa dadi dhuwur minangka 167C.PP Vicat softening suhu saka 150 'C.Kasedhiya produk tahan panas, tahan korosi, duwe pengaruh sing luwih kuat ...
    Waca liyane
  • bekisting baja lianggong kanggo bekisting dermaga

    bekisting baja lianggong kanggo bekisting dermaga

    Lianggong Steel Formwork kuwat lan awet.Mulane bisa digunakake kaping pirang-pirang ing construction.Iku gampang kanggo ngumpul lan erect.With wangun tetep lan struktur, iku arang banget cocok kanggo aplikasi kanggo construction kang akeh jumlahe struktur padha-shaped. dibutuhake, kayata ri dhuwur ...
    Waca liyane
  • Reorders saka pelanggan lawas

    Reorders saka pelanggan lawas

    Bubar rega bahan mentah terus mudhun, sing dadi wektu sing paling apik kanggo akeh pelanggan lawas kanggo pesen maneh, bubar kita nampa pesenan saka Kanada, Israel, Singapura, Malaysia lan Indonesia.Ing ngisor iki salah sawijining pelanggan Kanada, dheweke pesen plasti ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3